Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok csináltok ilyet?
A barátnőm előfizetett a facebok alkalmazásra a telefonján.
azótta egyfolytában azon lóg. Átmegyek hozzá szintén fellép rá mellettem. Engem már ez zavart. Mondom mit lépegetsz rá Ennyit fel..á csak nézi a megosztásokat stb.
nem, irkál neki egy fiú, nyakamat rá hogy amiatt.
Írja neki hogy ilyen szép vagy olyan szép, szerelmes bele. Előttem ekkor eljátszotta, hogy hagyjon már békén..miért nem szál le rólam. Aztán ma is látom egyfolytában fent volt...ma átmentem hozzá, mondom megnézhetem azt a beszélgetést..ideadta, de vörösödött, ideges lett. Ahogy olvastam abszolút nem olyan beszéd stílusban irogatott vele, mint ahogy nekem előadta. Egész nap beszélgettek, "mindjárt lezuhanyzom, és jövök, addig írhatsz..stb" magyarán nagyon is partner a fiúra. Egyáltalán nem mondta neki hogy hagyj békén. Azt ugyan mondta neki hogy barátom van, de látszott hogy egész nap beszélgettek ma is. A fiú totál nyomul rá, bókol neki. Megingott bennem a bizalom sajnos. Nekem ugy adta elő mintha nem érdekel a srác, hagyjon már békén, közben meg...ez rosszul esett.
Nem tudom lányok, én ugy gondolom sőt... ha nem érdekel valaki annak Megmondom és nem beszélgetek vele egész nap.
érződött a levelezgetésükön hogy..tetszik az egész a barátnőmnek és ugyan nem a válasz de, de mégis igen.
hm...légyszives csak normális válaszokat. Köszönöm.
Az jó bír,hogy legalább nem tagadja és megmutatta neked az üzenetét.
Sok komolyságot ne várj, nálam ez egy szakító ok lenne.. Ha a barátom egy más lánnyal dumálna egész nap...pff, én biztosan mondanám neki,hogy vagy engem választ,vagy a facebook-os csaját.
Ez így nem kapcsolat, a csaj nem is vesz téged komolyan,csak játszadozik.
21/L
1. Az írásodból érződik, hogy nagyon fiatal vagy, nem valami komoly a kapcsolatotok, ha úgy érzed, hogy ez így neked sem jó, talán jobb lenne kiszállni. Persze csak akkor, ha tényleg megcsalna a végén.
2. 4 éve vagyok a párommal, én is szoktam más fiúkkal beszélgetni facebookon. Konkrétan egy osztálytársammal többet. Én is szoktam neki írni, hogy "pill fürdök, addig írhatsz", és ő is szokott minden féle hülyeséget írogatni, ami arra utal viccesen, hogy mint lány, tetszek neki, de mindketten pontosan tudjuk, hogy nekem a párom van. A párom kicsit féltékeny, de nem jó, ha a bizalom megremeg (maximum ha igazi oka van rá). Nem örülnék, ha annyira féltékeny lenne egy jelentéktelen dologra, hogy ezentúl egy fiúval sem beszélhetnék. Lány létemre nekem mindigis több fiú barátom volt, mint lány. Nem örülnék neki, ha beszabályoznának, és csak azzal beszélgethetnék, akivel ő megengedi.
Szerintem fontos, hogy egy párkapcsolatban a bizalom oda-vissza működjön.
Néha (bár már kinőttem) én is féltékenyebb voltam, de ha azt mondta "oké olvasd csak el, nincs benne semmi" megnyugodtam. Szerintem ha hagyja elolvasni (azaz nem titkolózik) nincs mitől félned, hiszen te is láttad, hogy nem beszéltek olyanról, amivel a barátnőd arra utalna, hogy ott akarna hagyni és vele lenni.
18/L
Nem, ez nem normális. Valami részéről már nem a régi irányodba... Ha nem is ő hajkurászta, ez a valaki most ígéretes számára, azért nem utasítja el egyből.
Mondanám, hogy ne vedd rögtön a szívedre, lehet, hogy csak barátkozni akar vele. (Bár annyira nem lenne rákattanva a telefonra, hogy még melletted is vele chatel...)
De ez azért alapvetően aggodalomra ad okot, ha inkább a képernyőt bámulja, mindegy milyet, gép vagy telefon, és mindegy miért, ha te ott vagy mellette és nem veled foglalkozik, akkor ott már gondok vannak.
Viszont, nemtudom, hogy hány évesek vagytok, de : ne "utáld", lehet, hogy nem tudatosul benne, miért is levelezik még ezzel a sráccal. Lehet, hogy nem tudatosan bánt téged ezzel, az ő szemében ez még tényleg nem flörtölés pl. (erre jel, hogy nem törli ki a leveleket, nem rejti el előled, h éppen vele facebookozik). Szóval nem gonosz ő, csak nem tudja, mit akar, talán még inkább gyerek. Bár ez nem mentség arra, hogy igazán végiggondolhatná, mit akar.
Én ha igazán szeretem a párom, nem csinálok ilyet. Nem ismerkedek, nem beszélek más pasival, kivéve, ha barát, de velük sem akkor, mikor a párommal vagyok. A barátaimat úgyis ismeri, ha meg valaki rám ir, hogy tetszem neki, ismerkedjünk, azt kedvesen elutasitom. Bocsi, nincs hosszú i-m.
21l
Köszönöm.
:( elég szomorú vaok amiatt, hogy a képembe hazudott, már nem is beszél vele, irt neki a fiú de nem is válaszolt neki rá. Erre meg egész nap beszélgettek. Ez az ami miatt nem tudok benne maximálisan bízni. A sok ferde szöveg. És ez fáj.
Bosszant hogy így felül egy idegen szavára, szeretlek. Stb...es még elhiszi szinte. Mikor irja neki a brátnőm:de hisz alig ismersz. Ez a mondat hogy szeretné ha igaz lenne (szerintem). A fiú olyakat ir neki hogy most búcsúzom tőled, én akkor is szeretni foglak...erre a barátnőm még megilyed, aggódik érte:s
eg a fiú szédíti, es sajnálom hogy a barátnőm még meg is vezetteti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!