Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tettél azért, hogy boldog párkapcsolatban élhess?
pozitív, optimista szemlélet..nekem eddig bejött:D
a kapcsolataimat tekintve nem estem kétségbe, mindig az jutott eszembe, hogy "megoldjuk".. és tényleg megoldottuk:)
vizsgáknál is nézem a csoporttársakat, akik szugerálnak egy-egy tételt, hogy azt húzzák.. én meg csak annyit mondok: "mindegy mit húzok, csak jó legyen" - és ez az életre is vonatkozik... olyan "tételt" húzol az életed során ami eléd kerül.. de ha egészen másra is számítottál, még lehet jó
szóval lehet, hogy akik boldogok, azoknak a szociális és anyagi helyzete nem különbözik egy boldogtalanétól... csak felfogás kérdése:D
jó, persze az élethez szerencse is kell.. de ha van diplomád, akkor Te eddig megtettél mindent, hogy lehessen állásod.. most jön a szerencse és az optimista kitartás;)
Utolso, pont forditva!!
ha megvan mindened boldog vagy? Dehogyis! Mindig lesz valami ami kell meg...
ha boldog vagy, akkor megvan mindened! Hisz szegeny emberek, egyedulallo emberek is lehetnek boldotok!
"Ha jol vagy minden jo, es nem forditva!" /Firkin/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!