Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismeri a hivatalos törvényeket?
Én írtam a hosszú hsz-t a megrontásról:
Egyébként az egy dolog, hogy mi büntetendő és mi nem. Egy csók miatt senki nem fogj sittre vágni, az biztos. Az is biztos viszont, hogy egy 18 éves srácnak nem feltétlenül a csókolózás a végső célja veled... A csajok itt nem irigységből figyelmeztetnek téged, hanem gondolom már volt hasonló rossz tapasztalatuk. Egy 18 éves felnőtt férfinak igazából semmilyen keresnivalója nincs egy 13 éves kislány mellett (tudom, hogy már nem ugyanaz a világ, de én 13 évesen még simán legóztam, és matchboxoztam), és nem lehet ebből semmilyen jó dolog. Légy okos, vigyázz magadra.
21:05-nek
Én ezt nem értem akkor ha 18 éves sexel 17 évessel, abból a 18 évesnek baja lehet??? -.-
"ha 18 éves sexel 17 évessel, abból a 18 évesnek baja lehet???"
Ha a 17 éves is akarja, akkor nem. 14 éves korig el lehet menni bűntetlenül.
Ki ismeri a hivatalos törvényeket: Miért van nem hivatalos is? Egyébként, aki a jogra jár. (olyan wicces vagyok, hogy az már banán. )
Meddig: A wc-ig kézen fogva, és megvárhatod az ajtó előtt. :O Ugyan már, addig mennek el, ameddig nem szégyellősek, ma már az erkölcs csak a lehetőség hiányát jelenti. xD
először is: a körmeim nem szoktak letörni, mert nem kapkodok, másodszor: k*urvára nem érdekelnek a jegyek, nemrég kaptam szaktanárit és alig bírtam ki, hogy ne vigyorogjak a tanárra, és nem szoktam veszekedni:)
mint irtam ezek csak példák voltak, nem ismerlek nem tudom milyen vagy de egy 13 évest teljesen más érdekel mint egy 18 évest és ez itt a lényeg...
te hülye vagy, vagy tanulj meg visszaolvasni:)
am gimis vagyok, és úgy értettem, hogy szarom le, ha rossz jegyet kapok, ami ritkán van:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!