Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki ismeri a hivatalos törvénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ismeri a hivatalos törvényeket?

Figyelt kérdés
Ha van egy 18 éves fiú, és egy 13 éves lány, meddig mehetnek el?(nem arra gondolok, hogy a szexben, hanem hogy pl. tiltják e, ha csókolóznak..)Mi után kerülhet börtenbe a fiú?
2009. dec. 30. 20:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a hosszú hsz-t a megrontásról:

Egyébként az egy dolog, hogy mi büntetendő és mi nem. Egy csók miatt senki nem fogj sittre vágni, az biztos. Az is biztos viszont, hogy egy 18 éves srácnak nem feltétlenül a csókolózás a végső célja veled... A csajok itt nem irigységből figyelmeztetnek téged, hanem gondolom már volt hasonló rossz tapasztalatuk. Egy 18 éves felnőtt férfinak igazából semmilyen keresnivalója nincs egy 13 éves kislány mellett (tudom, hogy már nem ugyanaz a világ, de én 13 évesen még simán legóztam, és matchboxoztam), és nem lehet ebből semmilyen jó dolog. Légy okos, vigyázz magadra.

2010. jan. 2. 21:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Miután kerülhet börtönbe? Miután például lebukik.
2010. jan. 2. 21:59
 33/41 anonim ***** válasza:

21:05-nek

Én ezt nem értem akkor ha 18 éves sexel 17 évessel, abból a 18 évesnek baja lehet??? -.-

2010. jan. 2. 23:54
 34/41 anonim ***** válasza:

"ha 18 éves sexel 17 évessel, abból a 18 évesnek baja lehet???"

Ha a 17 éves is akarja, akkor nem. 14 éves korig el lehet menni bűntetlenül.

2010. jan. 3. 01:42
 35/41 anonim ***** válasza:

Ki ismeri a hivatalos törvényeket: Miért van nem hivatalos is? Egyébként, aki a jogra jár. (olyan wicces vagyok, hogy az már banán. )

Meddig: A wc-ig kézen fogva, és megvárhatod az ajtó előtt. :O Ugyan már, addig mennek el, ameddig nem szégyellősek, ma már az erkölcs csak a lehetőség hiányát jelenti. xD

2010. jan. 3. 03:06
 36/41 bumbi02 ***** válasza:

először is: a körmeim nem szoktak letörni, mert nem kapkodok, másodszor: k*urvára nem érdekelnek a jegyek, nemrég kaptam szaktanárit és alig bírtam ki, hogy ne vigyorogjak a tanárra, és nem szoktam veszekedni:)

mint irtam ezek csak példák voltak, nem ismerlek nem tudom milyen vagy de egy 13 évest teljesen más érdekel mint egy 18 évest és ez itt a lényeg...

2010. jan. 3. 11:48
 37/41 anonim ***** válasza:
az már régen rossz, ha a jegyeid nem érdekelnek. tudod mi lesz belőled?? wc-s néni, mert nem érdekel a suli, és ha már 13 évesen elkezded a szexet, akkor 20 évesen ugy fogsz kinézni, mint egy 60 éves, és egyáltalán nem leszel boldog. akkor majd eszedbejut, h miért is irtunk ilyeneket neked. miért is irtam ezt?? hát, ahogy itt, az ilyen kommenteimre szokták mondani, biztos irigy vok, meg prűd.. lol.. egyik se, nem irigykednék egy olyan lanyra, aki már 13 évesen odaadja magát az első jöttmentnek.
2010. jan. 4. 11:24
 38/41 A kérdező kommentje:

te hülye vagy, vagy tanulj meg visszaolvasni:)

am gimis vagyok, és úgy értettem, hogy szarom le, ha rossz jegyet kapok, ami ritkán van:P

2010. jan. 4. 20:09
 39/41 bumbi02 ***** válasza:
am igaza van az előtted lévőnek kedves kérdező.. teljesen mind1 hogy gimis vagy-e vagy általános iskolás, nem attól leszel idősebb, csak igy mondhatod h gimis vagyok... nem ebben a korbna kéne elvesztened a szüzességedet SZERINTEM.. bár tudom h mai lányok közt ez igy divat h minél előbb... tudom tudom nem irtad h ez lenne de szted mit akar töled egy 18 éves?
2010. jan. 4. 20:26
 40/41 anonim ***** válasza:
te vagy hülye, 13 évesen ilyen k.rvát csinálni magadbol :)
2010. jan. 5. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!