Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "kéreckedhetnék" el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "kéreckedhetnék" el életem első, igazi, hivatalos randijára?

Figyelt kérdés
Nagy bejelentésre készülök. "Anya, apa! Egy srác elhívott szombat este, hogy találkozzunk." Te hogyan estél át ezen a -szerintem egyenlőre még- roppant kínos szituáción? És mit ajánlasz, hogyan közelítsem meg a szüleimet?
2010. máj. 10. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szüleid általában elengednek? Milyen kapcsolatod van a szülőkkel?
2010. máj. 10. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaz, én srác vagyok, és én mentem a lányhoz, de nálam úgy volt, hogy kijelentettem: "Megyek vonattal a barátnőmhöz ekkor és ekkor!" Bár mivel velem nincs gond, és mindig elengednek, ezért most is így volt, bár apukámat kicsit zavarta, hogy kérdés nélkül én így elhatároztam.. De hát ez van :) Elmentem hozzá, és érdemes volt.. Ha a szüleid bíznak benned, akkor akár úgy is mondhatod neki, ahogy leírtad.. Szerintem :) 16/F
2010. máj. 10. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik a dolog, hogy a szituáció nem roppant kínos.

Továbbiakban meg attól függ minden, hogy eddig hogy intéztétek az esti kimaradásokat. Én - igaz fiúként - anno kis túlzással oda mentem és akkor, amikor akartam, csak egyrészt tudniuk kellett, hogy hol vagyok (mindig elmondtam), és be kellett tartani a kialkudott határidőt (általában az volt, amit én javasoltam és mindig minimum negyed órával előtte otthon voltam, vagy telefonáltam hosszabbításért).

Ha a szüleid és közted kellemes bizalmi viszony van, akkor nem lesz akadály.

2010. máj. 10. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak simán mondd meg nekik, hogy egy fiúval fogsz találkozni:) Amúgy hány éves vagy? Ja, és nem kínos egyáltalán!
2010. máj. 10. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Kérdés feltevője vagyok :) Korom 16. Ami a szüleimmel való kapcsolatomat illeti, nem az a kimondottan tragikus, de bizalminak sem nevezhető egyáltalán! Konzervatív család, konzervatív felfogások... Hova, meddig, mennyit engedtek? Az esetek többségében mindig elérem a célom :) :D
2010. máj. 10. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elsőre kérd el magad egy olyan időpontig, amit biztos hogy engednek. A határok feszegetése nem ajánlott, ha az ember nincs alkupozícióban. :)

Az is segíthet, ha a srác érted jön, és édesapád végigmérheti, hogy nem egy most szabadult szexuális ragadozóval engedi el a lányát.

2010. máj. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!