Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismeri a hivatalos törvényeket?
régóta ismerem, és amikor először megcsókolt 2 s után eltoltam
megnyugodhatsz:)
megfogod bánni de tényleg. nagyon gyenge karakter lehet az ember ha 13 éves lányra megy. Szerintem hagyd, de nincs jogom dönteni az életedről :)
justE.
Úristen, ennyi hülyeséget egyszerre még nem olvastam. A "jogász" meg menjen vissza tanulni, vagy inkább pontozzon le dühből... Szóval:
Aki 14. életévét be nem töltött személlyel, annak beleegyezésével közösül, arra (rendszerint, mert van ellenpélda, pl. ha 12 évet be nem töltöttel, akkor alapból erőszakos közösülés, ha beleegyezik a lány, ha nem.) a megrontás vonatkozik.
A megrontásnál számít az elkövető életkora. Ha elmúlt 18, akkor a közösülésért és a fajtalanságért is felel, ha fiatalkorú akkor csak a közösülésért. (Ha tehát egy 17 éves egy 13 évessel pettinggel, akkor nem követ el bűncselekményt, ha elmúlt 18, akkor igen. Közösülés esetén mindegy az elkövető életkora.)
Egyébként ha az elkövető menthető tévedésben van a sértett életkorával kapcsolatban (sértett kijelentése, testi fejlettsége, stb. miatt), akkor mentesülhet a büntetőjogi felelősségre vonás alól, de ezt nehéz bizonyítani.
Ha tehát mondjuk 13 évesen csókolózol a 18 évet betöltött barátoddal, akkor nem követ el bűncselekményt. Ha pettingeltek, ha szexeltek, akkor azzal bűncselekményt követ el. Remélem segítettem.
régóta ismerem, és amikor először megcsókolt 2 s után eltoltam
megnyugodhatsz:)
18 évesen szerinted mit akarhat tőled?:) egy 18 évesnek és egy 13 évesnek nincs semmi közös témájuk, amig te az miatt nyaffogsz hogy letört a körmöd, vagy kaptál egy 2est összevesztél egy bnöddel, ő azon aggódik hogy felveszik e föiskolára, mért nem indul el a kocsija stb.. (ezek scak példák voltak) én még csak 16 éves vagyok de igazából jókat nem tudok elbeszélgetni 12-13 évesekkel már én sem mert teljesen mások(nem élnék a gyerekes kifejezéssel 16 évesen)
szal megnyugodhatsz hogy csak szexet akar, illetve testiséget, az meg h eltoltad 2s után csók közben, az már régen rossz... mivel engedted neki ugyhogy legközeelbb engeded neki és csak 1 erc után tood el engeded neki megin és már nem tolod el...
am nem értem az iyen pasikat hogy mi a jó nekik h 13 évesekkel kezdenek ki, és titeket sem értelek hogy miér mentek bele egy 18 évessel való kapcsolatban.. nehogy kezd a dumát hogy ti előbb értek mert az egy tipikus kibujo szöveg azalól hogy miér kell nektek idősebbpasi, igazából magatok se tudjátok szerintem, vagy inkább az hogy elmondhassátok bnöiteknek h pasim 18...
"Mi a helyzet akkor, ha az egyik fél 18, a másik 17 éves? Előbbiekben azt olvastam, hogy ha egy nagykorú ember kezdeményez kiskorúval szexuális kapcsolatot. Ha jól tudom kiskorúak 14 évig vagyunk. 18-ig fiatalkorú, és büntethető :)"
14. életévét betöltött személlyel (legyen az lány vagy fiú) nem büntetendő szexelni. Akkor sem ha egy 15 éves srác, vagy egy 60 éves öregember teszi. Tehát egy 18 éves srác szexelhet egy 17 éves lánnyal.
először is: a körmeim nem szoktak letörni, mert nem kapkodok, másodszor: k*urvára nem érdekelnek a jegyek, nemrég kaptam szaktanárit és alig bírtam ki, hogy ne vigyorogjak a tanárra, és nem szoktam veszekedni:)
amúgy kb. azótaq ismerem, hogy a húgom(11) megszületett, és mindig szoktunk beszélgetni, ha találkozunk. Nem mindeki olyan, mint az átlag:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!