Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy keltsek benne bűntudatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keltsek benne bűntudatot?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk kevesebb mint egy hónapig mert azt mondta, hogy nem foglakoztam vele eléggé, mikor én amikor tudtam vele voltam. Azt mondta hogy többet kéne együtt lennünk de amikor hétvégén elhívtam akkor általába nem ért rá... és most beszélget vmi gyerekkel akinek bejön és szerintem neki is a gyerek de nemtudja hogy én erről tudok meg arról is hogy találkoznak. Nekem azt mondja hogy szeret de szerintem nem így van mert látom rajta hogy leszar. Múltkor az utcán egy pár méterre volt tőlem és oda se jött csak rámnézett ami szerintem elég bunkóság volt. Most azt gondolom hogy csak kihasznált. De én nem akarom elmondani hogy tudok a gyerekről mert akkor lebuktatnám azt aki elmondta nekem. Szóval hogy keltsek benne bűntudatot vagy mit csináljak??
2014. máj. 29. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el....
2014. máj. 29. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy!Hagyd a csudába!Ha levegőnek nézed,azzal bánthatod meg a legjobban.
2014. máj. 29. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első két versenyzőhöz.
2014. máj. 29. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Verd el egy 2v2 pokémon csatában és ha nyersz akkor bűntudatot kell éreznie!
2014. máj. 29. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Ja még azt is mondta hogy nem bízik bennem én meg még a facebook üzeneteimet is megmutattam neki.. hogy nem bízik bennem az is csak egy kifogás volt?

2014. máj. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!