Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzom a buta lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom a buta lányokat?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam: normális srác vagyok, egyesek szerint helyes(kinek mi az) Jó humorom van, nem vagyok félénk se. De mégis a buta lányok találnak meg:( Próbálok nyitni a normális (értsd: nem ribi) lányok felé, de eddig nem jött össze. Min kéne változtatnom? (am teljesen intelligens vagyok, szerény, de csak a ribik találnak meg. Tudjátok, az elmélyült beszélgetések hiányoznak:/)17f

(Nem tudom hogy számít-e, de focista vagyok)

2014. máj. 28. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, az én öcsém is focista, és nem buta és bunkó, és a barátnőjével már nagyon régóta együtt vannak, aki meg nem ribi.

De a kérdésedre potenciális megoldások: menj olyan helyre, ahol nem tudják, hogy focista vagy, és ne öltözz úgy, mint egy focista. Az öcsém egyébként egyetemen jött össze a barátnőjével, akivel el is jegyezték egymást. Esetleg ne várd meg, míg megtalálnak, hanem válasz te olyan lányt, aki neked tetszik, és menj oda hozzá te. Már ha a "megtalálba" ez nem volt benne.

2014. máj. 28. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
NA jó akik írják,h az,h focista vagy mindent elmond féltékeny gyökerek. Persze lehet,h a kérdező egy bunkó állat de nem ismerjük,nem tudhatjuk. Ha jól nézel ki, de úgy NAGYON jól akkor lehet,h az intelligensebb lányok úgy gondolják,h neked biztos csak a buta p*nák kellenek.
2014. máj. 28. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha lányokat ribizel, nem vagy túl intelligens.
2014. máj. 28. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:

"am teljesen intelligens vagyok, szerény,"

......

2014. máj. 29. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!