Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő most szakítani akar, vagy mit?
NEkem is így kezdte az exem, meg jött utána a klasszikus élni akarok duma, meg hogy nem szakítunk csak külön vagyunk, csak hónapok múlva derült ki hogy már mással volt, csak le akart koppintani.
Pofája nem volt arra hogy elémálljon hogy húzzak (5 év után!) el...
Remélem e te esetedben csak egy kis pihiről van szó, én mindenesetre nem zaklatnám most, azzal csak rontasz a helyzeteden. Türelem pasit terem!
Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló cipőben járok veled. Bár nálunk nem egyik napról a másikra történt, mégis váratlanul ért.
Egy éve voltunk együtt, amikor kiment fél évre külföldre katonáskodni. Mindkettőnket nagyon megviselt ez az időszak. Amikor hazajött, az első útja idevezetett hozzám. Azt hittem, minden rendben lesz majd köztünk, boldogok maradunk. De tévedtem.... Keveset voltunk együtt, legtöbbször nélkülem ment ide-oda. Ha itt is volt nálunk, akkor is dolgozott, és csak reggel meg este találkoztunk. Ha valami probléma, megbeszélni való adódott, nem tudtam vele beszélni, mert vagy nem ért rá, vagy fáradt volt. Aztán hazament dolgozni 6 hétre, és közben egyszer jött el hozzám, akkor is kb. félórára. 6 hét után, amikor tudtam, hogy jönni fog, egész nap miatta sürögtem-forogtam. Mert néhány nappal korábban volt a szülinapja. Megfőztem az ünnepi ebédet, megsütöttem a szülinapi tortáját, még sálat is kötöttem neki az ajándékához. De rámförmedt, hogy neki nem kellett volna semmi! 2 nappal később néhány holmiját visszavitte a laktanyába, és én csak viccből megkérdeztem tőle, hogy "de ugye, ez nem szakítás?" És azt mondta, nem kell félnem, nincs rá okom.
5 nappal később felhívott, és azt mondta, hogy szakítani akar velem. Nem értettem, hogy miért. Mondtam, hogy én nem szeretném ezt, mert szeretem. És azt mondta, hogy ő is szeret. Megbeszéltük, hogy másnap mindent megbeszélünk. És másnap azt mondta, hogy maradjunk együtt. Vasárnap (következő nap) viszont azt láttam iwiw-en az adatlapján, hogy pénteken kijavította az adatlapját egyedülállóra. Fel is hívtam azonnal, aztán msn-en beszéltünk, ahol azt írta, hogy szünetet akar jan. 8-ig, és fogadjam el a döntését.Visszakérdeztem, hogy nála a szünet az egyenlő a szakítással, és a válasz ennyi volt: "akkor a szakítást"
Másnap (hétfőn) eljött hozzám és azt mondta, hogy fontos vagyok neki, ezért maradjunk abban, hogy tartsunk szünetet. Akkor ezt el is fogadtam, de ismerősök felnyitották a szememet, hogy biztos csak kihasználja a helyzetet... úgyhogy írtam neki egy sms-t, amiben azt írtam, hogy összepakolom a holmiját, és vigye el. Másnap felhívott, hogy komolyan gondolom-e. Akármennyire fájt, azt feleltem, hogy komolyan gondolom. Néhány nap múlva el is jött a holmijaiért. És akkor sírt, hogy ő nem akarja, hogy így legyen. De én kötöttem az ebet a karóhoz. Aztán csak ültünk egymás mellett és néztünk egymásra, majd közeledett felém és megcsókolt. Én is visszacsókoltam. Hosszú ideig csókolóztunk, majd hozzámbújt és már a szexen járt az esze. Javasolta, hogy tegyük meg újra és kezdjük újra. Én mondtam neki, hogy nekem érzelmeim is vannak, nem fogok csak úgy lefeküdni vele. Ő pedig azt mondta, hogy azért kellene újra megtennünk, hogy meg tudja mondani, hogy jó-e még nekünk együtt a szex vagy nem, mert volt már neki olyan, hogy újrakezdte egy volt barátnőjével és nem volt jó a szex.... Másnap beszéltünk telefonon, gondoltam, hogy még mindig kellek neki, ha már előző nap az újrakezdés is megfordult a fejében. De akkor azt mondta, hogy mivel visszautasítottam, már nem akar tőlem semmit. Ez volt múlt kedden, azóta nem beszéltünk. Hiába írtam neki sms-t nem válaszol rá. Viszont jan. 5-én még el fog jönni hozzám, mert maradt még nálam holmija.
Nem akarok negatív lenni, de ha úgy érzi, hogy letelt a szünet, és kellesz neki, akkor fog keresni. Úgy tesz, mintha mi sem történt volna. De ha a szünet alatt arra jön rá, hogy nem kellesz már neki, akkor nem keres. És, hogy mit csinál a szünet alatt?! Szerintem más nőket próbál felszedni, kipróbálni. De szerintem nő van a dolog mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!