Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem birom tovább....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem birom tovább. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve szakitott velem a fiu akiröl szó van, de még mindig nem tudom elfelejteni.Kicsit bonyolult a történet,de a lényeg, h miattam szakitott a bnöjével,mert megtetszettem neki aztán visszament hozzá, mert én nem feküdtem le vele, nekem tul korai lett volna még meg csak 2 hónapja voltunk együtt.Aztán pár honap mulva találkoztunk és irt is később, bocsánatot kért, h igy lett vége, meg h amikor meglátott akkor jött rá h mit veszitett.(tudom, h ez olyan "kábitos" duma)szóval, h probáljuk meg ujra, de én nemet mondtam.

Ennek már lassan fél éve, de én nem birom elfelejteni őt,meg tudom azt is h az én hibám is volt, h szakitott velem,sokszor furcsán viselkedtem, meg h még uj volt a dolog féltem is és probáltam kevesebbett találkozni vele, ez neki rosszul is esett, h inkább a bnöimmel voltam, szóval egyrészt meg is értem, h nem volt boldog velem.

Ráadásul nehezen is bizok meg a fiukban(még magamba is)+ még nem volt komoly párkapcsolatom, és nem is feküdtem le még senkivel, ami miatt már egyre rosszabbul is érzem magam.Azota lehetett volna több kapcsolatom is,de egyiknél se éreztem semmit.

Nem tudom mit tegyek?!Probáljam vele tudatni, h még mindig tetszik?mert ő is mindig néz ha pl egy szórakozohelyen vagyunk, csak az h a volt bnöje elég rámenős meg a baráti társaságuk is egy és nem hiszem h hagyná, pedig elvileg nincsenek együtt

bocsi h hosszu lett!

elöre is köszi:)

20/L

2009. dec. 30. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon és lépj tovább. Tudom ez túl egyszerűen hangzik, de ez a helyzet. Addig nem fogod tudni túltenni magad rajta, amíg nem közeledsz valaki máshoz. Az ember általában az utolsóhoz húz vissza, vagy épp ahhoz aki a legerőteljesebb nyomot hagyta benne. Hát esetedben a kettő azt hiszem ugyanaz. Szóval ez addig tart, míg nem lépsz tovább, hidd el. Ez már nem Róla szól, hanem Rólad.
2009. dec. 30. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és 22/L voltam
2009. dec. 30. 18:15
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:)csak igy tényleg nem könnyü tultenni magam, h ha mindig találkozunk akárhányszor elmegyek bulizni.Föleg, h én amugy is válogatos vagyok a fiuk terén :)félek, h ha megint megprobálom ujbol csalodnom kell...
2009. dec. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!