Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondjam a páromnak, hogy a múltban volt abortuszom?
Ja, bocs, ha egy szigetre küldenélek, miután itt többekre azt írtad, h esetünkben az abortusz inkább ideális opció lett volna. Hát kösz.
Tényleg gondolkodj már kicsit v legalább próbáld meg mielőtt leírsz vmit.
Én spec azért mert terveztek és házasságban születtem és akartak és vártak. De pl ha anyám második terhessége megmarad, valszeg én már nem lennék. De ehhez egy terhességnek el kellett mennie. Szal ennyit erről. Engem szerettek volna, terveztek, így döntöttek. Érted?
Döntés. Ha másként döntenek, most meg sem kérdőjelezhetném.
Kedves 36.
Vesszőt, helyes ékezet előtt még a mondatszerkesztést is megtanulhatnád. Vannak az összetett, többszörösen összetett, és egyszerű mondatok, vannak még, de az számodra lényegtelen. Kezdj el foglalkozni az egyszerű mondatokkal! Aztán ragadj meg egy biológia és egy etika könyvet. Aztán majd írj véleményt, rólam és az embertársaidról. Legyen szép heted!
Kérdező!
Nekem meggyőződésem, hogy ennek a kérdésnek egy egész életre tervezett kapcsolat esetén fel kell merülnie. Nem azért tartozik rá, mert a múltad része, hanem azért, mert a te eszköztáradban az abortusz benne van.
Most nyilván könnyebb lenne hallgatni róla, de ha később derül ki, amikor már esetleg komolyabb közöttetek a dolog, és a srác képtelen a ténnyel együtt élni, jobban fog fájni a szakítás.
Őszintén szólva nőként sosem mentem volna hozzá olyan férfihez, aki képes lenne abortáltatni a gyerekünket. Szerintem borzasztó fontos, hogy egy ilyen fajsúlyos kérdésben egyezzen a felek véleménye. Ehhez pedig diskurzus kell, hogy kiderüljön. Én a helyedben elmondanám neki. Ha esetleg megbántad már, amit a gyermekeddel tettél, azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!