Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondjam a páromnak, hogy a múltban volt abortuszom?
Figyelt kérdés
Volt egy 5 éves kapcsolatom, mely során akaratlanul teherbe estem. Mivel fiatal voltam, elmentem elvetetni. Azóta eltelt pár év és most olyan párom van, aki mellett eltudnám képzelni a jövöm. El kellene mondanom neki ezt a múltbeli esetet vagy hagyam, h a múlté maradjon és lépjek tovább?2014. máj. 28. 11:20
11/39 Költőnő? válasza:
Ha valóban fontos a kapcsolat, mképp mondd el neki.
12/39 anonim válasza:
joga van tudni, hogy egy gyilkossal él együtt.
13/39 anonim válasza:
:D Nem vagy gyilkos, és nincs joga tudni akkor lenne "joga" tudni ha a felesége lennél. Az abortusz nem gyilkosság ugyanis nem tudom ki látott már embriót, azzal egyetértek, h élet, de nem gondolkodik nincs tudata. Szóval ha azokkal a tinikkel akik elvetetik a gyereket mert nem tervezték és elhitetik h gyilkosok... azok nem normális emberek. Nem vagy gyilkos, egyáltalán még a közelébe se voltál, h gyilkos legyél. Azok a parasztok akik szerint ez gyilkosság azokat meg sajnálom, h ilyen butának születtek és nem tanultak tovább.
14/39 A kérdező kommentje:
Nem élek vele együtt.... és nem is volt még szó róla! De én vele képzelem el a jövöm, ezért aggaszt a kérdés. Köszönöm a válaszokat és hasznát fogom venni. Az igaz, h joga van tudni, de azt nem tudhatom, h ö is velem szeretné e leélni az életét. Ha nem, akkor felesleges lenne tudnia. Igazad van, hogy akkor lenne joga, ha a felesége lennék. Szerintem akkor mondom el neki, ha esetleg spontán felmerülne ilyen téma vagy elkezdenénk komolyan beszélni a közös jövönkröl és látom, h tényleg engem szeretne, mert akkor már tényleg korrekt lenne, ha tudná.
2014. máj. 28. 14:34
15/39 Költőnő? válasza:
Joga nincs hozzá és persze gyilkos sem vagy, de úgy korrekt ha elmondod.
16/39 anonim válasza:
Én e helyedben elmondanám, pusztán emberségből, bár ez nem olyan nagy doglom amilyennek felfújják. Ha komolyabb a kapcsolatotok akkor ültesd le, h ez van ez történt. Nem fog falnak menni ha intelligens. Sok sikert nektek!
17/39 anonim válasza:
Miért ne lenne gyilkos ? Hisz ha megszületett volna az embrió, ugyanolyan lenne mint bármelyikönk.
18/39 anonim válasza:
Kár szót pazarolni rád :D A gyilkosság nem itt kezdődik. Ha gyilkos lenne akkor feltehetően a börtönbüntetését tölteni te agyoniskolázott. Kapd elő a 8-os biológia könyvet és tanulmányozd az emberi fejlődést.
19/39 Költőnő? válasza:
Ha megszületett volna. De nem született meg. Pont. Ez a kérdés most nem a morális oldalát hivatott kitárgyalni az abortusznak. Ezt a véleményt oda írd le, ahol ez a kérdés.
20/39 anonim válasza:
Az élet megsemmisült.... és itt a pont... Amúgy szerintem ezen nincs tárgyalnivaló, csak ti jöttetek ezzel, hogy nem gyilkos. Persze ez nézőpont kérdése, és bizonyos szempontból nem is lett volna baj, ha ti is végzitek anno..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!