Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen arányban mentek egymáshoz a párotokkal?
Kb fele-fele arányban.
50 km választ el minket, így csak hétvégén tudunk együtt lenni. Egyszer nálunk, egyszer náluk, kivéve, ha vmi jó program van vmelyik helyen.
Náluk és nálunk is nagyon jól elvagyunk. A szülők jófejek. Testvérek nem zavarnak minket.
távkapcsolat. Ez az első fontos megjegyzésem. :D
Kezdetben még felváltva jöttünk-mentünk, első két alkalommal ő jött az én városomba, második 2 randink már náluk volt.
Aztán próbáltuk ésszerűen megoldani, amelyikünk jobban ráért, vagy több pénze volt, az utazott.
Aztán átmentünk abba a periódusba, h minden hónapban nála töltöttem egy teljes hétvégét, ő meg két hétvége közt jött ide.
A következő periódus az volt, h neki 2 hetente, aztán hetente fel kellett jönnie ide, tanfolyamra, és csak akkor tudtam menni hozzá, ha épp nem volt suli. :D
Most is ez az állapot tart. :D
Szóval jelen pillanatban ő jön többet ide, mert az élet így hozta. :D
De másfél éve működik tökéletesen. :)
(24L)
Én megyek a barátomhoz szinte minden nap (közel lakik), ott szoktunk aludni is. Nem sokszor volt nálunk, és csak nappal, kevés ideig, csak beszélgetni vagy a gépemet szerelni. Náluk jobb elrendezésű a lakás, és téglaépítésű, az anyukája, aki amúgy sincs ott minden nap, mert a barátjához is szokott járni, 2 szobával arrébb van, míg nálunk panel lakás van, és közös fal a 2 szoba közt.
Eleinte én is hülyén éreztem magam, hogy mit gondolhat rólam az anyukája, hogy mindig oda járok, de aztán kiderült, hogy a viselkedése, illetve a barátom által elmondottak alapján nincs velem baja. Mindig nagyon kínál, de én tényleg nem akarok ott fogyasztani, pont azért,mert rendszeresen ott vagyok,és nem akarok élősködni. Valamennyit néha viszont illik elfogadni, mert ha tényleg kedvesen kínál, az állandó visszautasítás is sértés. Néha én is viszek süteményt, ilyesmit, vagy magamnak kaját, hogy ne az övékét egyem.
Ha nem zavarod a szüleit, nem eszed ki a hűtőt, nem ott fürdesz rendszeresen és fél óráig, nem csinálsz kupit magad után, akkor szerintem nem gáz, hogy mindig ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!