Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen arányban mentek egymásh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen arányban mentek egymáshoz a párotokkal?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést de nem tudom jobban. Szóval te mész többet a barátodhoz vagy ő megy többször hozzátok? Aki többször megy mint ahogy hozzá mennének annak nem rossz h többször vendégeskedik a barátjánál? Vagy a másiknak nem rossz hogy mindig hozzá megy a másik?
2009. dec. 30. 16:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
:-D Ő jön hozzám mindig! Friss a kapcsolatunk, és 200 km választ el minket egymástól. Nekem nincs kocsim, neki van! Szóval neki könnyebb! De ha közelebb lenne, szerintem én mennék! Vagyis nem tudom! De ez mindegy, nem? Szerintem a lényeg hogy együtt vagytok... Vagy esetleg a szülők miatt kérdezted? Hogy nekik mennyire kényelmetlen?
2009. dec. 30. 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Az én párom szinte nálam lakik.. Havi 25x itt alszunk kb., nála meg 2x. Nekem ez nagyon tetszik, örülök, hogy otthon van az én lakásomban, mert nagyon szeretem. Ő viszont mondogatta, hogy aludjunk nála többet, de nem igazán sikerült javítani az arányon .. ;)
2009. dec. 30. 16:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Szülők miatt is kérdezem, igen :) Én szeretem h mindig náluk vagyok, de nem akarom kihasználni a vendégszeretetüket. De náluk sokkal jobban érzem magam mint nálunk :S :S
2009. dec. 30. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ez a körülményektől is függ... a barátom szobája jó távol esik a többitől, így nem kell nagyon visszafogni magunkat... nálunk kicsi a lakás, másrészt az én szobám anyukáméval szomszédos úgy, hogy a falak tök vékonyak és még egy hülye üvegajtó is van a 2 szoba közt.. szóval sejtheted, miért vagyunk inkább náluk. ha hozzánk jövünk, akkor csak filmezünk meg kajálunk, a szex náluk megy. minden vágyam egy saját lakás...
2009. dec. 30. 16:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem a sex miatt, náluk jó a hangulat mindig, nálunk nem, ennyi :D
2009. dec. 30. 16:49
 6/16 anonim ***** válasza:
nálunk jó a hangulat, szüleim viccesek, lazák, de nálk mégis jobb lenni, mert néha sok már ez a nyüzsi. nemarrólvanszó h bejárkálnak, meg stb, csak mégis hallom h mifolyik a többi a szobába. a barátoméknál elzártabb kicsit a dolog, ő csak az anyjával él, és ott jobban egymásra tudunk hangolódni. de mi kb egyenlő arányban vagyunk egymásnál.
2009. dec. 30. 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Ne érezd gáznak, sőt.. örülj neki, jobb lesz velük a kapcsolatod.
2009. dec. 30. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
21F, mi a barátnőmnél vagyunk az esetek 95%-ában. Én 2 testvéremmel osztozok a szobán, ő egyedül van, nálaunk mindig nyüzsgés hangzavar van, náluk csend, szóval nála sokkal nyugodtabban elvagyunk.
2009. dec. 30. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Szinte mindig nálunk vagyunk. Én jobban érzem itt magam, csak anyukámmal élek, aki nagyon jófej, nem zargat minket, stb. Barátomnál talán 2 havonta 1x vagyunk, amit ő nagyon kevesell (meg is értem), de ilyen vagyok, én nem szeretek hozzájuk járkálni, nem a táv miatt vagy ilyesmi.

18/L

2009. dec. 30. 23:23
 10/16 anonim ***** válasza:

én albérletben lakom,ő szülőkkel

heti 3-4 nap nálam alszik,mostanában mégtöbbet,náluk csak akkor vagyunk,ha szülők nincsnek otthon,és a ház ne legyen üres

igy praktikus..kocsival itt van 15 perc alatt,és itt nem zavar senki,van kulcsa is a lakásomhoz

(igaz,kellett 2 év mire kapott:D)

L

2009. dec. 31. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!