Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a barátommal? Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a barátommal? Szerintetek megcsal, vagy valami más baja van?

Figyelt kérdés
A barátommal 3hete jöttünk össze.2hétig minden jó volt, szinte minden nap találkoztunk,rendes volt velem.Most egy hete viszont 2x találkoztunk összesen kb. 3órára.Akkor is haverjával beszélgetett inkább.De minden nap felhív, hogy holnap találkozunk, de aznap meg visszahív h bocsi mégsem családi kaja,szegeden vagyunk, stb.stb..A telefonján valami csajok vannak kirakva háttérnek és mutogatja nekem.Tegnap mondtam neki h este 7körül hívjon fel hogy mi lesz.Felhívott pont 7kor, hogy majd ha megyek valamerre szóljak.Felhívom, erre ő: Bocsi nem tudok menni családi kaján vagyok.Majd holnap beszélünk és találkozunk.Most szerintetek?Mert szerintem eléggé erős h megcsal.Csak kéne egy kis alátámasztás.Előre is köszi.
2009. dec. 30. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem érdemes foglalkozni vele. Egy darabig(mondjuk 2 hétig) minden oké lesz, de aztán úgyis újra ez lesz. Még fogntosabbak neki a haverok. 18 vagyok, de a saját ismerőseim közül is nehéz olyan srácot mondani, akinek nem a haverok fontosabbak.
2009. dec. 30. 16:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen msnen.De megbeszéljük személyesen is, mert ez tényleg nem msn-es téma.
2009. dec. 30. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!