Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal? 2hónapja vagyunk együtt a barátommal! Előtte Nekem 1évig, Neki 1,5évig nem volt komoly kapcsolatunk!

Figyelt kérdés
Nagyon sokat dolgozik (rendőr), és mellette levelezőn fősulis is! Azt mondja, hogy nagyon szeret és h velem akar lenni örökre! Sok időt töltünk együtt, van mikor akkor is amikor dolgozik! De mostanában olyan fura velem! Nekem úgy tűnik, hogy már nem szeret velem lenni! Lehet, hogy van valaki más? Ha rákérdezek, vagy csak elhintek vmit, hogy a másik bnőd akkor felkapja a vizet.!És miért van az,hogy alig mutatja,ki hogy szeret!Alig simogat alig puszilgat!Lécci segitsetek!köszi előre is!
2009. okt. 14. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen elképzelhető h van valakije. De kérdezz rá komolyan, lehet csak a munka meg a suli együtt az ami megviseli.
2009. okt. 14. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Az én barátom is ilyen volt,nem a legérzelmesebb de aztán teljesen megváltozott később minden,ő is és én is.Ti még csak 2 hónapja vagytok együtt,azért az nem olyan sok idő,még ne is várj olyan sokat!Lehet ő ilyen típus,még időre van szüksége.A pasik valamikor érthetetlenek akárcsak a nők.Legegyszerűbb ha megbeszéled vele ezt a dolgot őszintén,így mint ahogy leírtad és tisztázzátok.
2009. okt. 14. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is megkéne ezt komolyan beszélnetek. Üljetek le, és mondd el neki, hogy ez így neked nem jó, mert nem érzed és nem látod annak jelét, hogy szeretne téged.
2009. okt. 14. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak közeleg október 23.

Én se lennék túl nyugodt és kiegyensúlyozott egy rendőr helyében...

2009. okt. 14. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
talán vegyél vissza mer idegesítheti az állandó nyaggatásod és ha kicsit azt érzi ő is hogy elveszíthet akkor leesik nála a tantusz és jobban megbecsül majd. de lehet hogy nem. kétesélyes.
2009. okt. 16. 09:13
 6/8 anonim válasza:
Nyaggatni nem kell emiatt, ha úgy van próbáljátok megbeszélni, de veszekedni nem kell ezen. Várj még egy kicsit, aztán ha javul ez a dolog, akkor csak pillanatnyi átmenet, viszont ha nem javul, akkor úgy látom ez neked nem a legjobb... Akkor időben van kiszállni ebből. De előbb azért próbáljátok megbeszélni! :)
2009. okt. 16. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én barátom is rendőr,és ő is levelezőn végzi a fősulit :-DDD

Szóval mi 1 éve leszünk együtt novemberben,de amikor csak 2 hónapja voltunk együtt,nem éreztem hogy elhanyagolt volna.

Illetve most sem érzem,csak tényleg sok a munkája..Sokszor van,hogy hajnalba jön haza,meg hogy hétvégén is dolgozik.

Hm..Nem hinném,hogy nem szeret..Általában 2 hónap után még nem szeret ki a másikból az ember,főleg ha azt mondja neki,hogy "örökre veled akarok lenni"!

Amikor rákérdeztél nála erre a dologra,milyen választ adott?

2009. okt. 16. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs neki más, csak én!Mert nagyon örül neki,hogy ennyi idő után talált magának egy normális csajt,akit nagyon szeret, és h nem lenne képes megcsalni!
2009. okt. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!