Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a barátommal? Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a barátommal? Szerintetek megcsal, vagy valami más baja van?

Figyelt kérdés
A barátommal 3hete jöttünk össze.2hétig minden jó volt, szinte minden nap találkoztunk,rendes volt velem.Most egy hete viszont 2x találkoztunk összesen kb. 3órára.Akkor is haverjával beszélgetett inkább.De minden nap felhív, hogy holnap találkozunk, de aznap meg visszahív h bocsi mégsem családi kaja,szegeden vagyunk, stb.stb..A telefonján valami csajok vannak kirakva háttérnek és mutogatja nekem.Tegnap mondtam neki h este 7körül hívjon fel hogy mi lesz.Felhívott pont 7kor, hogy majd ha megyek valamerre szóljak.Felhívom, erre ő: Bocsi nem tudok menni családi kaján vagyok.Majd holnap beszélünk és találkozunk.Most szerintetek?Mert szerintem eléggé erős h megcsal.Csak kéne egy kis alátámasztás.Előre is köszi.
2009. dec. 30. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom biztosan megmondani, hogy megcsal-e, de nem vesz komolyan az tuti. Kicsit fordítsd meg a szerepeket, te ne legyél könnyen elérhető, ne érj rá. Akkor kiderül, hogy kellesz-e neki. Ne érezze azt, hogy te minden nap csak azt várod, hogy mikor hív, és biztosan szabaddá tudod tenni magad. Túlságosan biztosra megy nálad a fiú, és az unalmas. Legyél jobban kihívás! A háttérkép pedig gyerekes dolog, hány éves 16?
2009. dec. 30. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Barátod....??? 2 hétig minden jó volt....??? Jézusom.. milyen mondatok ezek gondolkodj már egy kicsit! A 3. hét már nem megy?? Azta mindenit.... Ez milyen kapcsolat?
2009. dec. 30. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Szegénykéim! Ne legyen nagyobb gondotok soha az életben! De tényleg durva ez a 3 hetes igazi, tartalmas, bizalmon alapuló "komoly" kapcsolat :-D
2009. dec. 30. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz rá. ha őszinte és nem hazudik, akkor elmondja, mert így tisztességes. de ha hebeg habog akkor lehet alapja a kételyeidnek.. ha már most nem bízol benne, sok értelme úgysincsen a dolognak, 3 hét pedig még nem olyan vészes, h ne lehetne szívtörés nélkül kimászni a kapcsolatból:) de ha félsz, hogy hazudna, akkor járj utána egy kicsit és nyomozz..derítsd ki, h igaz e az "alibi" és csak utána kérdezz rá, ha már biztos vagy a dolgodban :)
2009. dec. 30. 15:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát most nem akartam primitív módon leírni.Nem is mondtam h életem szerelme és hogy nagyon komoly kapcsolat lenne.Csak arra voltam kiváncsi h ti mit gondoltok h mi baja lehet ami miatt ilyen.Szerintem ezért nem kell kifigurázni a másikat.
2009. dec. 30. 15:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Az első és utolsó válaszolónak pedig köszönöm.

Igen 16 éves..nem nagy kor..de hát én sem vagyok több.

Most beszéltem vele és eléggé kavarosan válaszolt a kérdéseimre.

Pl.:

Ő:van még kifogásom nyugi.

Én:és mire kell kifogás?

Ő:csak hülyültem nyugi.

hát szerintem meg elszólta magát.

2009. dec. 30. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Lefeküdtél vele? Mert ha igen, akkor megvan a válasz. Ha nem, akkor nem tudom. Lehet, hogy egyszerűen csak megunt.
2009. dec. 30. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
hagyd már a csudaba. nem érdemel meg. csak szorakozik veled.
2009. dec. 30. 16:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem le vele.Semmi több nem volt csóknál.

Közben beszélek vele és felmerült h hagyjuk egymást és most könyörög, lemondja a találkozókat másokkal, hogy velem legyen mert hogy én fontosabb vagyok mint a haverja.Nem tudom mi van vele.

2009. dec. 30. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:
gondolom most akkor msnen beszélitek meg ezt, pedig sztem ez nem msnes téma, ez egy olyan dolog amikor látnod kell a másik arcát és a reakcióit amikor kérdezel v válaszol stb. senki sem tud nyíltan és őszintén egymás szemébe nézve beszélni?
2009. dec. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!