Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz tudomást arról, hogy nem érzem jól magamat a jelenlegi helyzetünkben?

Figyelt kérdés
Két éve vagyok a párommal, együtt élek vele. Úgy érzem, hogy tennünk kellene a kapcsolatunk fenntartásáért KÖZÖSEN, nem csak én egyedül. Szeretnék elköltözni innen ahol lakunk, mert bizonyos körülmények állandó feszültségforrásként szolgálnak, de egyszerűen nem vesz tudomást róla, minden tervében azt emlegeti, hogy minden marad a régiben, holott nem kis problémánk van itt.- van aki beleszóljon az életünkbe, szűkszavúan fogalmazva. Említettem neki, hogy kénytelen leszek egyedül elköltözni, másnap mintha mi sem történt volna megint mondja az ideszóló terveit. Más dolog. Említettem, hogy néha jól esne,ha nem mindig én törném magam értünk, hanem mondjuk néha ő is megmozdítaná a kisujját, kitalálhatna egyszer ő közös programot vagy valami. Kértem, hogy legalább egy nyamvadt közös képünk legyen már- nem az internetre, az éjjeli szekrényemre. Egyszerűen ígér és soha nem történik semmi. Biztosan igazságtalan vagyok, de bennem kezd kihűlni minden. Semmi mást nem csinálok, csak háztartást vezetek, dolgozom. Létezik erre megoldás? Nekem nagyok az elvárásaim, vagy jobb ha nem is remélem, hogy ez már változni fog?!
2014. máj. 27. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem nagy az elvárás, csak a párod nem ilyen típus.

Vele nem nagyon fog változni a helyzet, ha eddig sem változott. Költözz el, aztán talán észbe kap, ha nem, akkor meg egy gonddal kevesebb. Tudom, hogy nehéz kimomdani, hogy vége, de ha nem működik, akkor ki kell mondani...

2014. máj. 27. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak nem az anyja? :D

Egyébként a legfőbb gond, hogy nem tudtok egymással kommunikálni. 1 tipp: vitában sose használjátok a mindig és a soha szavakat. :)

2014. máj. 27. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem képes tenni érted, értetek, akkor ennek lejárt. Lépj tovább, nem lesz nehéz normalisabb pasit találnod.
2014. máj. 27. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem az anyja, hanem az apja. Érdekes ember, pedig nem is egy fedél alatt élünk vele. Sejtettem a válaszok kimenetelét, én is sajnos ezt látom, de mindig elkezdek reménykedni, mert még mindig egy nap 5ször 6 szor mondja hogy szeret meg hív telefonon, csak nem esküszöm meg rá, hogy nem megszokás. A családom is szereti, sok tekintetben nagyon rendes, de az őrületbe kerget, mikor a falnak beszélek. Köszönöm az összes választ!
2014. máj. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!