Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átakarok gázolni minden pasin és átverni őket. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 20:55
11/25 anonim válasza:
használd ki egy éjszakás kalandokra a férfiakat,csak egyszeri szexuális kapcsolat és otthagyod, ezzel nagyon megbántod őket és hiányt ébresztesz bennük-...
12/25 anonim válasza:
Én ismerek rendes pasit, te bajod, hogy az idiótákért vagy oda. :D
13/25 anonim válasza:
Szerintem feküdj le minden pasival, akivel csak lehetőséged van, majd reggel lépj le mielőtt felébredne. Ennél nagyobb "átgázolást" el sem tudnék képzelni! :o
14/25 anonim válasza:
Tévedsz, vannak rendes pasik. Két egyforma pasi nincs, szóval ne általánosíts
15/25 anonim válasza:
Számodra tényleg nem létezik normális pasi. Undok pi*sa vagy. Rohadj meg egyedül ^^
16/25 anonim válasza:
Ő már kipróbálta mindegyiket, azért tudja, hogy nincs normális. Mondjuk szerintem ezen kéne változtatni.
17/25 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy van rendes pasi.
18/25 anonim válasza:
áll ki meztelenül a Moszkva térre, bedől állapotba, és mond, hogy ingyen van bárkinek, mikor meg befejeztek akkor kérj érte 1 forintot és senkit se engedjx2 + szóld le őket
Jah és remélem minél előbb elkapsz valami nyavalyát én nem rontod itt a levegőt.
19/25 anonim válasza:
nektek kigyurt nagykepu f.ok kellenek meg swagek aztan csodkoztok ha pofara estek es kihasznalnak kedves kerdezo. aki meg normalis arra s.rtok magasrol
20/25 anonim válasza:
Rendes lány kap rendes pasit... ez a képlet :)
De kérdésedre válaszolva futkozz pucéran egy nyilvános helyen és mindenki sajnálni fogja h nem dughat meg... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!