Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel szeretném dobni a kapcsolatunkat, hogyan csináljam?
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt és most kezdem érezni, hogy kicsit kezd laposabb lenni a kapcsolatunk. Tegyük hozzá, hogy én idén diplomázom, elég kevés időm van sajnos és ha találkozunk akk is általában otthon ülünk. Észrevettem, hogy szegényt ez egyre jobban zavarja és szeretném meglepni valamivel, hogy érezze, hogy nagyon szeretem őt. A gondom csak az, hogy nem vagyok túl kreatív és nekem vmi eredeti ötlet kellene. Megtennétek, hogy írtok romantikus programokat, amit jó ötletnek tartotok és szerintetek építheti a kapcsolatunkat? Össze kéne dobni egy álomrandit :D
F/25
Mennyire vagytok romantikusak?
Itt a jó idő, menjetek el kirándulni egy kicsit. Nem tudom, hol laktok, de biztos van a környéketeken pár szép hely. A lényeg, hogy a természetben legyetek, ketten és csak egymásra figyeljetek. Ha valami extra meglepetéssel fel szeretnéd dobni a randit, készülhetsz egy egyszerű kis piknikkel is. Olcsó, de igazán klassz randitipp szerintem. Lehet, hogy nem a legkreatívabb, de szerintem aranyos.
A diplomamunkádhoz pedig sok sikert! :)
19/L
Ha tudod tedd Magad szabaddá egy hétvégére és mozduljatok ki a hétköznapok sivárságából!!!!
Én egy fürdőt javasolnék, ahol ki is tudtok kapcsolódni és este elmenni valami jó kis vendéglőbe kajálni majd táncolni.
Fontos az államvizsga, de nem csak az számít az életben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!