Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon érzéketlen, magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érzéketlen, magának való az exem, de nem tudom kiverni a fejemből. Mit tegyek? Lassan átmegy gyűlöletbe, akkor jobb lesz?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottunk a volt barátommal,akivel 2 évig voltunk együtt.Mindkettőnknek első komoly kapcsolata volt,rettentően szerettük egymást,minden nagyon komoly volt,a szüleink is jóban voltak már.

Ahogy telt az idő,többet veszekedtünk és lecsökkentek a találkozók számai is,szinte már csak suliban láttuk egymást,ami nagyon sok veszekedést szőtt(mindenre a tanulás volt a kifogása).Én olyannak láttam,aki folyton elhanyagol,ő pedig engem hisztisnek.Egy ilyen alkalommal kimondtuk a szakítást hirtelen felindulásból.Majd utána mondta,hogy nagyon reméli,hogy idővel,ha lenyugszunk és rájövünk a hibáinkra újrakezdjük.

Ezt annak vettem,hogy szeret még, és pár napra rá írtam neki,hogy én átgondoltam mindent és ez a szakítás sok mindenre ráébresztett,rájöttem a hibáimra.Szinte még be sem fejeztem, ő már írta,hogy ne haragudjak,de nem szeretne egyenlőre semmit.Erre kérdeztem,hogy akkor miért mondta azt először,miért hagyott reménykedni,mert nagyon rosszul érzem magam azóta. Erre ő:ő is rosszul érzi magát,de az elkövetkezőkben nem szeretne semmit és pont.

Kérdeztem,hogy mégis mennyi időre van szüksége,erre azt mondta,hogy amíg nem érettségizik(1 év)addig biztos nem akar senkit,mert nincs ideje semmire(hiába mondtam,hogy ezt is megérteném)

Nagyon ridegen és érzéketlenül írt,s nagyon megbántott.Nem értem,hogy ha igazán szeret,ez miért akadály kettőnk között?Vagy nem is szeretett?Úgy vettem ki,mintha azt akarná,hogy 1-2évig lezárja velem,aztán visszajön ha úgygondolja 'most már van ideje'.

Gyűlölöm emiatt,de mind a régi szép idők jutnak eszembe,mikor boldogok voltunk és vissza akarom kapni:( Még azt is terveztük,hogy az egyetemet hogy oldjuk meg,és erre tessék...emiatt eldob,pedig teljes szívemből szerettem:(

Segítsetek valahogy :'( 17 L ő 18...

2014. máj. 26. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nekem annyi a tanácsom ha talizol vele suliban akkor kapd le és sétálj tovább.
2014. máj. 26. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem azért mondta,mert biztos benne,hogy addigra elfelejted.Ha szeretne nem lenne veled hideg..
2014. máj. 26. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!