Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okozhat depressziót az, ha valaki 27 éves
korában még nem volt lánnyal?
Sztem nem is maga az a gáz h 27 évesen nem voltál még csajjal, hanem az, amiért nem voltál. Tuti van ennek vmi lelki oka és az okozza a többi szarságot is.
2009. dec. 30. 12:33
Hát nem akarok gonosz lenni, de elég durva ha valaki szinte harminc évesen nem szexelt:S mert az egésséges élethez véleményem szerint a szex is hozzátartozik...És valószínűleg emiatt is viselkedhetsz furcsán...Miért nem próbálkozol egy nővel? Ha meg nagyon nem jön össze..hát akkor a fizetős megoldás:s.De ha nem is vágysz erre akkor ez a te dolgod. Csakis Te tudhatod h. szex nélkül is tudsz e boldogan élni.
2009. dec. 30. 12:46
Jól mondja az első. Az eredeti okot lenne jó megszüntetni, amiért még nem volt barátnőd.
Ha nagyon úgy érzed, hogy tényleg csak a szex kellene, hát, sok prosti van, aki "hajlandó" szüzesség elvételére.. Csak ne utca sarkira menj, hanem elegánsabbakhoz.
2009. dec. 30. 12:47
Na és pasival már voltál?
2009. dec. 30. 12:47
menj el egy buliba és keress valami jócsajt ;)
2009. dec. 30. 12:48
Okozhat, mert egyrészt állandóan azon járhat az eszed hogy jó lenne egy barátnő és elképzelsz vele dolgokat. A szex hiánya meg úgyszintén okozhat. Nem késő amúgy bepótolni ha találsz nőt magadnak. Sok egyedülálló nő van. Szerintem leghamarabb neten keresztüli ismerkedéssel kezdve találnál.
Mondjuk annak is megvan a hátránya, de okosan igaz általában sokadikból lehet valami.
2009. dec. 30. 12:56
nekem van egy ismerősöm aki 26 éves és még ő sem volt lánnyal, de ennek valószínűleg az az oka, hogy nagyon magának való. nem valami társas lény, pedig mindene megvan, fasza autó, a számítógép terén zseni, és ráadásul kitüntetett katona vagy vezér, nemtom. a lányoknál viszont nem valami bevált. nemtud kezdeményezni, meg eléggé gyermeteg még, hiába 26 éves. tegnap volt nállunk, megcsinálta a gépet, talált egy játékot, és eljátszott vele, mint valami 5 éves aki most látott először ilyet, de nem poénból játszott vele, hanem tök természetesen. a szülei alkoholisták, ez eléggé rossz hatással volt már gyermekkorában is rá, a lelkére. lehet valami iagzság abban amit az első válaszoló mondott. Miért nem próbálsz társkeresőkön keresgélni? sztem egyáltalán nem ciki, én is azon találtam meg az előző barátomat és és úgymond a mostanit is, és már több mint egy éve együtt vagyunk. nagyon sok jó csaj van az ilyen oldalakon, meg pasi is. keresgélj, vagy lehet hogy valaki más téged talál meg :)
2009. dec. 30. 13:05
Én még "csak" 21 éves vagyok és még szűz, rajtam már elvileg mutatkoznak a depresszió mérsékelt jelei.:S 21/F
2009. dec. 30. 13:10
12,56 Ha megpróbálkozol társkeresőn, érdemes az ingyeneseken szerintem mert sokan nem akarnak érte fizetni, láttam már olyan társkereső oldalt hogy igaz csak párszáz ft/ hónap volt még annó, de nem volt annyi értelme mint másik ingyenesnek.
Chatelni is érdemes bárki bármit mond, igaz hogy sok kamu dologgal fogsz találkozni, de elég ha 10-ből egy esetben egy ismerkedő nővel.
Érdemes tartani egy plusz telefont, annak megadni a számát és azon csörgessen meg a nő, visszahívod, akkor nem zaklatnak hülyék a fő telón, és ha látod értelmét az ismerkedésnek, akkor megadni a rendes számod.
2009. dec. 30. 13:16
Nem alaptalan a feltevésed. Nagyon is okozhat,ezért szerintem a saját magad érdekében menny el egy k.rvához, az majd jót tesz a lelkednek.
2009. dec. 30. 13:29
Kapcsolódó kérdések: