Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk bulizni egyik nap és ott volt egy srác, aki régen nagyon sokáig velem akart járni.Ő azt mondta nekem,hogy a barátom (akivel másfél éve együtt vagyunk) megcsalt engem, mikor nyáron az ország másik felében dolgozott ( 10napot ott volt 5 napot itthon). Tudom hogy nagyon szeret, és azt mondta hogy nem történt semmi. Én probálok neki hinni de nagyon nehéz! Szerintetek a régi srác csak bosszut akart állni, amiért nem jártam vele? vagy tényleg igaz lehet? kérlek segitsetek ja és 20 évesek vagyunk
2009. dec. 30. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
huhh..hát erre nemigen lehet válaszolni..bár lehet h csak a srác akart bosszút állni
2009. dec. 30. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez elég egyértelmű h csak bosszút akar állni
2009. dec. 30. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Belém is belémcsapott egy "villám", amikor én külföldön voltam egy hónapig, párom pedig Balatonon dolgozott 6 hétig... pont egybe esett két időpont, nem tudtunk túl sokat beszélni. Hazaértünk, örültünk egymásnak, a megérzésem egyfolytában azt súgta, hogy valami nem oké... pár hónap alatt elhessegettem a dolgot, aztán pontosan félévre a kis különtöltött időnk után búcsúajándékként közölte hány lánnyal is csalt meg abban a másfél hónapban. Ha élőben a szemembe meri mondani, és nem csak msn-en nagy a szája, lehet monoklival ment volna haza... Hihetetlen mennyire pofára estem...

No mindegy, lényeg a lényeg, hogy legyél körültekintő, figyelj minden jelet, kérdezd meg megint, hogy biztos nem történt-e semmi. Ha azt mondja nem, nem, nem... akkor higgy neki, de ha kiderül hogy mégis, akkor tedd meg helyettem is hogy nyakonvágod!

2009. dec. 30. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a barátodat kell megkérdezni és te tudod hogy milyen mély és őszinte a viszonyotok, az alapján el lehet dönteni hogy igazat mond-e vagy vagy sem.
2009. dec. 30. 12:15
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! A barátom azt mondta semmi sem történt, megesküdött, és mondta, hogy nagyon szeret, meg hogy ha tényleg történt volna valami, akkor az rajta is meglátszana, lelkiismeretfurdalása lenne meg ilyesmi... meg elmondaná ha történt volna valami, ennyire lenne öszinte hozzám... de ha tényleg kiderül tényleg kap helyetted is:P várom még azért a válaszokat
2009. dec. 30. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudni kéne a körülményeket. Pl. a "régi" srác honnan veszi ezt? Egy társaságba jár a barátoddal, haverok, ismeri, ő is jelen volt az állítólagos esetnél? Vagy pletykát hallott? Vagy mi? Ezeket nem ártana tudni.
2009. dec. 30. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
A régi srác kavar csak!
2009. dec. 30. 13:34
 8/10 A kérdező kommentje:
hát az ugy volt, hogy a régi srácnak van egy haverja, na annak a barátnőjének az apja is ott volt a melo helyen, vagyis nem konkrétan ott, de szerintem onnan indulhatott ki. És a régi srác azt mondta hogy hallotta.. én mondtam neki hogy jó akkor hozd ide azt a csajt akivel megcsalt, erre nem tudott mit mondani, mondom akkor mond el azt hogy kitől hallottad.. ezt sem mondta el...
2009. dec. 30. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, a régi pasi kavar!Próbálja tönkretenni a kapcsolatodat!Vedd már észre!

Inkább a jelenlegi barátoddal törődj NE ilyen hazugságokkal! (persze ezt könnyű így mondani, de én külső ember így látom)

Sok sikert!

2009. dec. 30. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Bosszút szeretne állni a régi.
2011. jún. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!