Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha húsz évesen összejöttök egy 28 éves pasival,2-3 év járás után összeházasodnátok vele? Nem zavarna a kora?
Nem házasodnék vele össze, de nem a kora miatt. Értelmetlen dolognak tartom a házasságot.
19/L
Nem, nem zavarna, ha már összejöttünk,és 2-3 évet jártunk
Bár nekem 20 évesen nem tetszettek a 28 éves férfiak...túl fiatal voltam, de 23-24 évesen már egy 30-assal semmi bajom nem lett volna
Nem zavarna a kora. Az esküvőt nem a másik fél kora szabja meg. Összeillünk-e, jól érezzük-e magunkat a másik társaságában, párként milyenek vagyunk, elképzelhető lenne-e ezt az életünk végéig folytatni... Azok a tényezők már annál inkább.
Megjegyzem, ha most nem tudod visszakapni a lányt, akkor később se lesz rá nagyon lehetőséged. Ha ő már ilyenekben gondolkodik, akkor meg főleg. Akiknél már felmerült a házasság gondolata... Azok után én nem futnék. De nem tudom, lehet, hogy én vagyok a defektes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!