Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaki egyszerre két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki egyszerre két emberbe szerelmes?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 10:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok
2014. máj. 26. 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Jó, ő csak meg akar fektetni. :D
2014. máj. 26. 11:12
 13/18 A kérdező kommentje:
ciki, de az már meg volt, és azóta nem hagy békén...
2014. máj. 26. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem szerelmes ő 30 nőbe :) Hanem 30 nőt szeretne megkapni :)

Hát persze, hogy nem olyan szöveggel próbál fűzni, hogy csak megakarlak izélni, jobban hangzik, hogy szeretlek!

2014. máj. 26. 11:13
 15/18 A kérdező kommentje:

4 éve többször lefeküdtünk, és azóta minden nap felhív, elmondja, h kellenék neki... programokat csinál, a barátait is bemutatta... szeretem, de nem merek vele tényleg járni....

Szerintem is a sok "szerelem" alatt azt érti, h meg akar mindenkit kapni...

Meghagyom a szabadságát...

2014. máj. 26. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:

De közben vannak mások is neki? Nem igazán értem. Azért van neki más, mert te nem akarsz vele lenni. Vagy mindig egyszerre több van neki?

Ennyi idő alatt már megpróbálhattad volna vele. Túl lennél már rajta, ha nem működik. Ha meg működik, akkor boldog lennél.

2014. máj. 26. 11:29
 17/18 A kérdező kommentje:

Ő nagyon jól néz ki, így nem csoda, h bomlanak utána a csajok... ő meg nem hagyja ki.... legalábbis azt mondja, de még nem volt olyan, h hívtam és ne vette volna fel, vagy azt láttam volna, hogy más kezét fogja, vagy csókolgatja...... Olyan viszont többször, h előttem udvarolt másnak...

azt mondja, sok nőbe szerelmes, de csak velem van úgy , h a személyiségem is nagyon megfogta... szöveg-szöveg....

ami tény: h négy éve mindent megtesz, vigyáz rám, ha délig nem hívom, rám csörög... Ha kérek valamit, úgy intézi, h segítsen (jó én is sokat segítek neki, és figyelek rá)...

Sokan úgy kezelnek, h egy pár vagyunk, mert mindenhová együtt megyünk... szoktak csodálkozni, amikor mondjuk, hogy mi nem vagyunk együtt...

Csináltatott nekem egy szép ékszert, azóta nem vettem le, ha nem látja rajtam, meg szokta nézni, h hordom-e

Úgy érzem, h szerelmes vagyok. Attól tartok, h ezeket másokkal is megcsinálja.... mivel azt mondja, h nem csak én vagyok...

2014. máj. 26. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ti már egy pár vagytok.
2014. máj. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!