Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket válasszam? A barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? A barátnőmet vagy a sportot?

Figyelt kérdés

Így szimplán a kérdés furán hangzik,de arról van szó,hogy hatalmas hoki meccsem lesz és pont a legnagyobb rivális ellen,pont úgy,hogyha nyerünk akkor miénk a bajnokság is...a baj csak az,hogy pont a meccs napján van a barátnőm születésnapja :S Nagyon szeretem,1 év 8 hónapja vagyunk együtt,vele vesztettem el a szüzességem és nagyon szeretnék vele lenni,de a meccs messze lesz és reggel 6:00-kor indulunk is és este 22:00-re érek haza minimum.Én vagyok az egyik legjobbja a csapatnak,én lövőm a legtöbb gólt,mit csináljak??

Jégkorong vagy barátnő?

2014. máj. 26. 01:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
En tuti nem foglak. Nem lenne jobb vele.:)
2014. máj. 26. 01:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Esetleg ha 10kor érsz haza még utána... Vagy tényleg 1 max 2 nappal később megtartjátok külön is, elmentek valahova pl. Más ötletem nincs. :)
2014. máj. 26. 02:57
 23/28 anonim ***** válasza:

Ő mit mond?

Én a helyedben megpróbálnám megbeszélni vele.

Bár azok után, hogy már minden le van szervezve, és utána szólnak, hogy hoppá, meccsed lesz, na, én problémázás nélkül megmondanám, hogy már van programom, és talán előbb kellett volna szólni.

Ha mindenképp választani kell, akkor a barátnő.

2014. máj. 26. 08:53
 24/28 Lundbeck Johanna ***** válasza:
Szerinted hogy esne a barátnődnek, ha a várva várt szülinapi bulijáról pont az hiányzik, aki a legfontosabb neki? Persze, hogy azt fogja mondani, hogy menj nyugodtan a meccsre, de csak azért, mert nem akar megbántani, vagy nem akarja, hogy azt hidd, irányítani akar. De a szíve mélyén iszonyatosan bántani fogja, és nagyon rosszul fog neki esni, hogy egy nyavajás hokimeccs fontosabb, mint a barátnője. Nem is maga a meccs, hanem hogy egyet szólnak, és ugrasz, nem törődve azzal, hogy ő már régebb óta készül erre a szülinapra.
2014. máj. 26. 09:12
 25/28 anonim válasza:
Hány éves vagy?:D
2014. máj. 26. 09:41
 26/28 anonim ***** válasza:
es mennyi a plusz minusz mutatod?
2014. máj. 26. 09:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Mindenképp a barátnőt. Megígérted neki, egy hirtelen jött meccs nem ér annyit, hogy megbántsd!
2014. máj. 26. 11:02
 28/28 anonim válasza:
ez egy ilyen sport a nődnek meg kell èrtenie gondolom tudta mit vállal az elején :) én imádom a jégkorongos pasikat és ha lenne barátom aki jéghokizna tuti minden meccsén ott lennék és bíztatnám és mivel tudom hogy ez milyen sport hogy fel kell áldozni pár dolgot a siker érdekében támogatnám ezerrel és nem venném zokon ha pár programot le kéne mondania a srácnak hogy ne menj en a sport rovására. A meccsek.előtti ráhangolásáról nem is beszélve..:Dd Aki meg azt mondja hogy mondd le a meccset "miért nem szóltak előbb" címszóval az biztos csak annyit tud a jegkorongról hogy jégen játszák...:D jah és ha van pár szingi helyes hátvéd vagy csatár esetleg kapus ismerősöd 19-24 év kozott +180cm-rel nyugodtan lődd a kapumra :D
2014. máj. 26. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!