Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket válasszam? A barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? A barátnőmet vagy a sportot?

Figyelt kérdés

Így szimplán a kérdés furán hangzik,de arról van szó,hogy hatalmas hoki meccsem lesz és pont a legnagyobb rivális ellen,pont úgy,hogyha nyerünk akkor miénk a bajnokság is...a baj csak az,hogy pont a meccs napján van a barátnőm születésnapja :S Nagyon szeretem,1 év 8 hónapja vagyunk együtt,vele vesztettem el a szüzességem és nagyon szeretnék vele lenni,de a meccs messze lesz és reggel 6:00-kor indulunk is és este 22:00-re érek haza minimum.Én vagyok az egyik legjobbja a csapatnak,én lövőm a legtöbb gólt,mit csináljak??

Jégkorong vagy barátnő?

2014. máj. 26. 01:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Esetleg hivd el a meccsre.;) En szeretem a korongot es orulnek

ha a baratnommel ilyen helyekre jarhatnek de nincs hova a tavolsag miatt.

2014. máj. 26. 01:19
 12/28 A kérdező kommentje:

Nagy buli lesz.A közös haverjaink,a szülei,nagyszülei,mindenféle rokon,az ő barátai,barátnői,a barátnői szülei stb stb. Szóval ne ilyen nagyon kemény tini piálósat képzeljetek el,de sokan lesznek nagyon.

Emiatt a meccsre hívás se játszik,ugyanis már mindenki megvan hívva,durva lenne ha pont az ünnepelt nem lenne ott :DD

2014. máj. 26. 01:22
 13/28 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és meg tudnám érteni, ha ez egy fontos meccs, sőt, biztatnám, hogy nyugodtan menjen el, a szülinapi bulin lesz elég ember, vele pedig majd később ünnepelünk kettesben. :) Szívesen elmennék a meccsre is, ha nem lenne szülinapi buli.

Hanyadik szülinapját ünnepli a barátnőd?

2014. máj. 26. 01:27
 14/28 anonim ***** válasza:
Melyik csapatban vagy?
2014. máj. 26. 01:27
 15/28 A kérdező kommentje:

17. szülinapja lesz :)

Sorry,de ez nem publikus.A csapat oldalán fent vannak az elért eredmények,azt meg már leírtam,hogy én lőttem a legtöbb gólt és nem szeretném,hogy tudjátok ki vagyok :D

2014. máj. 26. 01:30
 16/28 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem Zetterberg a peldakepem szoval nyugi :D de vigyaz nehogy elvigyenek egy jobb ligaba mert akkor mi lesz veletek:(
2014. máj. 26. 01:33
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem felvágás miatt írtam,hanem azért mert volt már rá példa,hogy az egyik haverom elmondta az oldalt egy csajnak és az egyik nap az utcán leszólított egy pár,hogy hasonlítok egy netes haverjuk csapattársához :DD Azóta inkább senkinek semmit :D
2014. máj. 26. 01:37
 18/28 anonim ***** válasza:
Majd megnezzuk eliteprospecten:D na nem adok tanacsot a csajoknak:) bar ott lehet kereshetnenek. Azert Hajra:D
2014. máj. 26. 01:41
 19/28 anonim ***** válasza:
Már így is elég információt adtál nekünk a nyomozáshoz. :D
2014. máj. 26. 01:43
 20/28 A kérdező kommentje:

Megköszönném ha nem nyomoznátok ki :)

Bár,a mai világba aligha megoldható,hogy ne derüljön ki ki vagyok :DD

2014. máj. 26. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!