Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? A barátnőmet vagy a sportot?
Így szimplán a kérdés furán hangzik,de arról van szó,hogy hatalmas hoki meccsem lesz és pont a legnagyobb rivális ellen,pont úgy,hogyha nyerünk akkor miénk a bajnokság is...a baj csak az,hogy pont a meccs napján van a barátnőm születésnapja :S Nagyon szeretem,1 év 8 hónapja vagyunk együtt,vele vesztettem el a szüzességem és nagyon szeretnék vele lenni,de a meccs messze lesz és reggel 6:00-kor indulunk is és este 22:00-re érek haza minimum.Én vagyok az egyik legjobbja a csapatnak,én lövőm a legtöbb gólt,mit csináljak??
Jégkorong vagy barátnő?
Esetleg hivd el a meccsre.;) En szeretem a korongot es orulnek
ha a baratnommel ilyen helyekre jarhatnek de nincs hova a tavolsag miatt.
Nagy buli lesz.A közös haverjaink,a szülei,nagyszülei,mindenféle rokon,az ő barátai,barátnői,a barátnői szülei stb stb. Szóval ne ilyen nagyon kemény tini piálósat képzeljetek el,de sokan lesznek nagyon.
Emiatt a meccsre hívás se játszik,ugyanis már mindenki megvan hívva,durva lenne ha pont az ünnepelt nem lenne ott :DD
Én lány vagyok, és meg tudnám érteni, ha ez egy fontos meccs, sőt, biztatnám, hogy nyugodtan menjen el, a szülinapi bulin lesz elég ember, vele pedig majd később ünnepelünk kettesben. :) Szívesen elmennék a meccsre is, ha nem lenne szülinapi buli.
Hanyadik szülinapját ünnepli a barátnőd?
17. szülinapja lesz :)
Sorry,de ez nem publikus.A csapat oldalán fent vannak az elért eredmények,azt meg már leírtam,hogy én lőttem a legtöbb gólt és nem szeretném,hogy tudjátok ki vagyok :D
Megköszönném ha nem nyomoznátok ki :)
Bár,a mai világba aligha megoldható,hogy ne derüljön ki ki vagyok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!