Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet válasszam vagy életem szerelmét?
Van egy nagyon jó barátnőm,aki pár hónapja teljesen bele van zúgva egy srácba.Az a gáz,hogy én évek óta beleszerettem ebbe a fiúba,de ezt a barátnőm sosem tudta.Én próbáltam segíteni neki,és mikor megkérdeztem a srácot,hogy nem tetszik e neki a barátnőm?Azt mondta ő egy másik lányba szerelmes...belém!Szeretne velem összejönni,és is szeretnék vele,de félek ha járni fogunk elvesztem a barátnőm.Nagyon szeretem a barátnőm,de ez a srác álmaim pasija.Mit tegyek?Mondjak nemet a barátnőmért vagy mondjak igent a boldogságomét??Segítsetek légyszi!
:((
Válaszd a pasit és:
1. Minden jó és szép lesz, csak nem lesz legbarátnőd.
2. Egyszer csak felébredsz és kiderül, hogy a pasi tényleg csak álmaidban volt az igazi.
3. A volt barátnőd nem lesz empátiával irántad egyik esetben sem...
Szerintem ha igazán a barátnőd, akkor ezt meg kell tudnotok beszélni, és neki meg kell értenie.
23N
A pasit, de nehogy mástól tudja meg.
Ki fog borulni, de ha tényleg a legjobb barátnőd, akkor megérti.
Annyira nem lehet nagy barátnő, ha nem mondtad neki sosem, hogy bele vagy esve abba a srácba...
Szerintem ülj le vele és meséld el, mi a helyzet. Ha megérti jó, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!