Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt egy huszonéves csaj írta ki facebookon. Mit gondoltok?
"Lássuk be lányok, a rossz fiúkra bukunk..
A csibészekre, ebadtákra.. Akik sosem javulnak meg, de mi mindig ebben bíztunk..
Mindig átvernek minket, így sajnos sosem unalmasak..
Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak..
Várni kell rájuk.. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük..
... Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott.. Csókjuk kábító, begyakorolt..
Ők azok, akikért élünk-halunk..
Akikért biológiai bombánk robban..
Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk.. Ha választani kell,egyből őket választjuk.. ;)"
Persze mondanom sem kell, hogy alatta rengeteg lájk, meg hozzászólás a többi lánytól, hogy "ez mennyire így van". Én nagyon szeretnék hinni benne, hogy a nők nem csak a rosszfiúkra buknak, de komolyan mondom, hogy nem találkozok ilyennel hosszú évek óta. Ti hogy vagytok ezzel?
egyetértek sok előttem szólóval.
lányként mondom, hogy soha nem értettem meg azokat, akik így gondolkodnak... és aztán jönnek hozzám sírni, a barátnőjüknek, nővérüknek, stb., hogy micsoda egy tapló ez az XY. mindezt akár évekig is képesek csinálni, azon a címen, hogy "dehát ha egyszer szeretem őt!", hiába bánnak velük durván, sz.rják le őket a pasijaik, őket ez indítja be.
beteges, de komolyan. nem az a része, hogy ez beindítja őket, az hagyján, de hogy utána inkább évekig is rinyálnak és eljátsszák az áldozatot.
mindenki csinál amit akar, de ezek az emberek sokszor önzőek, a normális embereket nem hagyják békén a gondjaikkal, sztorijaikkal, "sírásukkal". félreértés ne essék, a normális beszélgetésekre és problémákra mindig figyelek, meghallgatok mindent, ha jó barátság van köztem és az illető lány, nő között, de az ilyeneket már egy ideje nem tolerálom, és kerülöm ezeket az egykori barátnőimet.
nincs olyan, hogy a jófiúk unalmasak. nem is kell jófiúnak lenni, h a rossz fiú ellentéte legyen valaki. nincsenek ilyen szélsőségek.
a tapló paraszttal szemben megannyi normális, rendes, szexi, odaadó, és egyszerre férfias srác, férfi is van a világon. és nem unalmasak, sőt.
szóval nyugodj meg, kérdező, néha még egy-egy lánynak is elege lehet az ilyen mentalitású posztokból, és hozzáállásból. ez nem egészséges ("kicsit még meg is aláznak" - aha, köszi, akkor az nem szerelem, hanem érdekkapcsolat, ahol mindkét fél megkap vmit a másiktól, csak szerelmet, szeretetet, tiszteletet nem.)
És ez bizony minden nőre igaz.
De ha nem olyan világot élnénk amilyet akkor nem is lenne ez baj, mert ezek a rosszfiúk lennének a domináns hímek, és megvolna a módja felülkerekedni rajtuk, de a mai világban ez nem olyan egyszerű.
Ősi emberi ösztönök működnek egy embertől elfordult elidegenedett világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!