Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira hülye voltam, hogy tehetném jóvá?! (lent)
A szeretője vagyok egy férfinek, ezt egyáltanán nem bánom.
Felesége van, de csak érdekből van vele, és nem szeretne válni mert elveszítené a házat és a rengeteg pénzt. Az a nő nagyon kikészíti, és mondja h emiatt szüksége van arra h szeressem.. Szeretem is nagyon, de az utóbbi 3 hónapban rengeteget vitatkoztam vele, ami miatt lelkiismeretfurdalásom van!!Nem érdemelte meg, de félek h nem fog tudni megbocsátani tiszta szívből, néha nagyon kiborított és emiatt elég durva dolgokat mondtam neki.. Szeretném jóvá tenni!! Szerintetek mi segítene, vagy hogy közelítsek ahoz hogy újra a régi legyen minden?! Nem szeretném ha a 2010 is így kezdődne.. Fiúk ti mit értékelnétek engesztelés képpen? Lányok aki volt ilyen helyzetben, mit csinált? Kérlek segítsetek!!
a bűnbocsánat mindig úgy kezdődik hogy a bűnbocsánó letérdepel... a többit a fantáziádra bízom.
Komolyra fordítva: nem tudom mennyire haragtartó, de ha meg tudjátok beszélni és őszintén elnézést kérsz, akkor tuti nem fog tudni haragudni. LEhet hogy egy darabig tüskeként benne lesz, de az még mindig a kisebb rossz minthogy elveszítsd... szerintem
24/F
"Felesége van, de csak érdekből van vele, és nem szeretne válni mert elveszítené a házat és a rengeteg pénzt."
Jól át vagy vágva a palánkon... Lefordítom a fenti mondat mit jelent. A pasasnak ez az egész nagyon kényelmes, és neki megéri, hogy a pénze felét és a háza felét ne bukja el. Ha házasok, akkor fele-fele van váláskor, és csak azt kell felezni amit a házasság alatt szereztek a felek. Illetve ha van házassági szerződés, amit még az "igen" előtt írtak, akkor asszerint kell eljárni.
Ne légy naív. Megismert egy nőt, elvette, vele van, vele él. Egy férfi, ha férfi a talpán, és szeret valakit, akkor lép, legyen bármi is az ára. De a kényelme fontosabb, mint te, ez az igazság.
Soha nem fog elválni, soha nem lesz egyedül a tiéd. Nyilván azt mondja neked, hogy még szex sincs otthon... csak ezt el ne hidd!!!!!
Ezek után az engesztelésről kitalálhatod a véleményem...
Egyébként hány éves vagy ehhez a szuper helyzethez?
F/28
Hülye liba vagy anyukám már ne is haragudj.
még neki kéne elnézést kérnie, amiért szeretői státuszban tart téged, de fel nem vállal és az asszonyhoz húz haza vacsorára. ja, hogy a rengeteg pénzt nem akarja veszni hagyni meg a házat? te is nagyon jól tudod, hogyha szeretünk valakit és vele akarunk lenni, akkor nincs az a kacsalábon forgó palota, ami eltántoríthatna attól, hogy szerelmünk tárgyával lehessünk, felvállalva azt. a 2010-es évet meg kezd azzal, hogy pitizés helyett kilököd és megpróbálsz független pasi után nézni, aki szeret és tisztel.
24 N
nemtudom minek pörögtök olyanon amin nem kéne. Ő csak annyit kérdezett hogy hogyan tehetné jóvá. Szerintem a saját döntése hogy kivel mikor hogyan folytat kapcsolatot. LEírta mert úgy érezte hogy hozzátartozik a történethez. De ettől még nem kaptatok felhatalmazást hogy megmondjátok mi a tuti...
Hagyjuk meg a ezt neki. És szorítkozzunk a válaszra.
Néha azt érzem azért irogatnak ide emberek, mert ennek nincs tétje. A kishölgy is nyilván ha elmondja a barátainak a sztorit, és a végére biggyeszti, hogy na hogy engeszteljem ki... Hát kétlem, hogy bárki is megállná szó nélkül a történetet, és csak annyit mondana, hogy süss egy tortát!
Sokszor olyan kérdések vannak itt, amin érződik, hogy a barátoktól nem merik megkérdezni, mert félnek attól, hogy meg lesz nekik mondva a tuti, és fel kell ébredni a csipkerózsika álomból. Itt viszont ha jön egy olyan vélemény, ami nem tetszik, akkor nyugodtan le lehet szólni a másikat, hogy áááá ez hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!