Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék túlzott nedvesedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék túlzott nedvesedés ellen?

Figyelt kérdés

A barátommal igencsak bőkezűen bánt az ég méretek tekintetében, de szex végére már általában annyira benedvesedek (ha addig nem élveztem még el), hogy szinte őt sem érzem. De komolyan, volt már, hogy annyira benedvesedtem, hogy semmit nem éreztem belőle, csak csiklóval a külső részeket. Az elején persze jó, ahogy feszít, satöbbi, élvezem, de a végére már túl nedves, túlságosan csúszik, nem érzek semmit. Ő igen, nem a tágassággal van gond, neki mindenképpen nagyon jó szokott lenni, de nekem így sokkal nehezebb eljutnom az orgazmusig. Ami meg nyilván frusztrálttá tesz, morcossá, őt meg teljesítménykényszerbe sodorja, szóval senkinek se érdeke ez az állapot fenntartása, sőt, éppen fordítva.

Mit tehetnék? Hogyan foghatnám vissza a nedvesedést egy kicsit legalább?

Tudom, hogy léteznek túlzott nedvesedéskor használatos gumióvszerek, de alergiás vagyok a latexre, és különben is tablettát szedek, valami trükköt vagy nem tudom mit, ha ismertek, annak nagyon örülnék...

Előre is köszönöm a válaszokat!

21/l

2014. máj. 25. 09:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Hoppá, bocsánat, nem ebbe az alkategóriába szántam.
2014. máj. 25. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha felizgulsz a szervezet így reagál rá. Nem tudod megakadályozni hogy lucskos legyél. De nem is kell, akkor fájdalmas lehet a dugás....
2014. máj. 25. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, törölköző, hajszárító, sok kint lét a napon, ezek mind orvosolhatják a problémát.
2014. máj. 25. 10:14
 4/4 Vikrics válasza:
Helló kérdező nekem is ugyanez a problémám szeretném megkérdezni hogy sikerült e megoldást találnotok ha igen meg tudod írni? 🙂 Előre köszönöm.
2019. jan. 26. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!