Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most erre mit lépjek? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit lépjek? Hogy keltsem fel az érdeklődését?

Figyelt kérdés
VAn egy fiú, akit nagyon szeretek, ő is szeret(ett). Ám mostanság nagyon megváltozott, bunkó lett velem. Azt mondta a haverjának, hogy nem tudja, mi lesz velem, így már nem kellek neki. Mindig a viselkedésem zavarta, hogy jól kijövök a haverjaival is, valamint az, hogy szerinte túl "hülye" vagyok társaságban, de ha vele vagyok kettesben, akkor normális. Azt kérte (kéri), változzak meg. Én megváltoznék, de ő esélyt sem ad, szó szerint lesz*r, mindenki szerint hagynom kéne, de én egyre jobban szeretem, már kezdek beleőrülni. Am. se egy nagy romantikus alkat. Egy szilveszteri buliba is megyünk, ott hogy viselkedjek vele? Milyen praktiákat tudtok ajánlani, amivel talán kicsit felkelthetném a figyelmét? Legyek flegma és észre se vegyem vagy menjek oda hozzá kedvesen? Komolyan kéne beszélnünk, csak nem tudom, hogy közelítsek a buliban...
2009. dec. 30. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Mérnem hagyod a francba? Mi az, hogy még össze sem jöttetek és már magához akar csiszolni? A fenéket, ez nem így működik, ha valaki iránt érdeklődsz, akkor nem az érdekel, amit csinálhatsz belőle, hanem az, aki. Felejtsd el ezt a srácot, viselkedj úgy, ahogyan szoktál, majd észhez tér.
2009. dec. 30. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az nem szeret igazán aki azt kéri h változz meg. Sztem hagyd a fenébe.
2009. dec. 30. 02:13
 3/5 anonim válasza:
Nekem hasonlo szitum volt én is bele szeretem de nem lehtet volna,mert a legelején meg mondta nem fog szeretni én is majdnem bele örültem,h. nem lehet az ennyém de.Vmikor légy elérhetö,vmikor pedig ne.Légy érdekes számára.Igaz ha már azt kéri változ az nem feltétlen éri meg.Igazuk van az elötem lévöknek,de mivel szereted változnál érte sajna.És ha a haverjaival közvetlen vagy nem baj lehet féltékeny.És ne enged meg.h. azt mondja hülye vagy az ö társaságához.
2009. dec. 30. 12:00
 4/5 anonim válasza:
Az elözö vok ne légy flegma az nem jó.Légy közvetlen .Köszön neki válts vele pár szót és aztán hagyd ott ne nagyon foglalkoz a haverjaival csak épp ,h. lássa változol miata"ne légy hülye"csak komolyan.Én igy csinálnám.És ö jöjönn ha nem akkor talán beszélgesvele mi legyen.
2009. dec. 30. 12:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. :)
2009. dec. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!