Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már teljesen feladtam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már teljesen feladtam, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

Meguntam

Talán sose lesz barátnőm, sok lánynál próbálkoztam, több de inkább kevesebb sikerrel, amit mondjuk meg is értek... Bár csak boldogságot akartam, de Meguntam, sokan vannak akiknek soha nem lesz senkijük, úgy látszik ezt nekem is ki kell birnom

2014. máj. 24. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is itt járok már,igazából semmit nem kell tenni,foglald el magad mással és ennyi.Én is így teszek,hiába próbálkoztam én sok éven keresztül náluk,így aztán vár az örök magány... :/

22/F

2014. máj. 24. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
:D Röhögni jöttem. Folytassátok csak.
2014. máj. 25. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már teljesen feladtad, akkor semmit.
2014. máj. 25. 00:06
 4/6 DEXTER22 ***** válasza:
Túlsagosan rá vagy görcsölve a dologra ...előbb utóbb rád is rátalal a szerelem :D dikk
2014. máj. 25. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
ameddig így görcsölsz rajta, akkor úgyis elcseszed
2014. máj. 25. 00:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Vannak emberi tulajdonságok

Mint például, hogy ha akarunk valamit, mondjuk már egész régóta akkor csak arra tudunk gondolni, azon jár az agyunk, csak azt szeretnénk, most és azonnal, emberi mivoltunkból...

Vannak azok akik a fentebbi embereket leszólják, lenézik, és kinevetik

és lenne még egy, amit úgy hívnak segítségnyújtás

Utóbbi nagymértékben elmaradt

2014. máj. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!