Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

Fősuli előtt ismertem meg a barátomat,és bár szar volt ,h barátnőkkel szétszóródtunk másik városokba,mivel ő volt nekem,el voltamnélkülük..

Most 1 év után viszont ,bár nagyon szeretjük egymást nem vagyunk úgy összenőve,és én tök magányosnak érzem magam sokszor. Folyton csak tanulok,házimunka,a családdal vagyok kicsit,és a barátommal találkozok pár naponta.

Hiányzik az izgalom az életeből,a spontán dolgok,a nevetések..mit tehetnék? :/

2014. máj. 24. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valakiknek még párjuk sincs, főleg gyiken olvasni sokat ezt. Tanulj meg hálás lenni azokért a dolgokért/emberekért, amik/akik megvannak az életedben. :)

Amúgy járj el mondjuk sportolni, művészeti klubba, önismereti szakkörre stb.

2014. máj. 24. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A fősuli már csak ilyen. Most mondanám, hogy hagyd ott, de úgy sem fogod. Drogozz. Az elég spontán élményeket nyújt. Na jó, ezt sem fogod megcsinálni. De például új emberekkel ismerkedhetnél.
2014. máj. 24. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az jó dolog,hogy van kapcsolatod,szerető családod,de az nem,hogy leépült a baráti köröd.Talán ebben egy picit te is hibás vagy.Mindenestre próbálj újra barátokat szerezni,ahogy előttem írták,járj el sportolni vagy valamilyen szakkörre,találj magadnak valami hobbyt.Így ismerkedni is könnyebb,találhatsz olyan barátokat,akikkel programokat szervezhetsz később.
2014. máj. 24. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:),énis gondolkoztam hasonlókon csak arra jutottam,h ilyen helyekre is elebe barátokkal megy az ember,nem ismerkedni,de ettől függetlenül lehet ezt kellene tennem..
2014. máj. 24. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne parázz, ilyen helyekre sem feltétlenül barátokkal mennek az emberek. Én például pont ebben a félévben jártam egy önfejlesztő képzésre, ahol a helyeket a jelentkezők között sorsolták ki. Nem is lett volna sok értelme barátokkal menni, hiszen elég kicsi az esély, hogy pont mindenkit kisorsolnak. Viszont így mindenki nyitottabb is volt az ismerkedésre :)

Az a lényeg, hogy indulj el! A többi már jön majd magától :)

2014. máj. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!