Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt! Megbocsássak neki?
Azt mondta részeg volt.
Egy régi barátnőjével történt. Folyton hív, idejön a múltkor sírt, hogy fogadjam vissza, meghogy ő megtesz bármit...stb
19L
Ő 18F
Nem tudok megbocsátani neki.
Kérdés: Hol, és hogyan mondjam meg neki?
Iskola? Nálla? Nállam?
ha ő ismerte be h mit tett és sírt akkor szerintem bocsáss meg neki
ő is csak ember és az emberek hibáznak
nem minérdemel második eséjt de abból amit írtál ő igen
ez az én véleményem
16f
Húha...
Az a helyzet, hogy sajnos tapasztalatból tudom, hogy néha megtörténik az ilyen. Előfordult velem is, sose bírtam elképzelni korábban, hogy ilyet teszek majd, de megtörtént - szintén ittas állapotban - Azóta nagyon sokat rágódtam ezen, és tanultam a hibámból. Többet ilyen szenvedést nem akarok, mint amit ezzel okoztam.
Azt mondom, ha amúgy minden rendben van a fiúval, nem próbált átverni, rögtön bevallotta a dolgot, akkor próbálj megbocsátani neki. Vagy még gondolkodj rajt. Akkor én szakítottam a barátnőmmel, mert úgy gondoltam, hogy nem érdemes együtt maradni, ha már más is elfér mellette a szívemben. De rá kellett jönnöm, hogy a szívemben senki másnak nem volt helye! Most már bánhatom a dolgot, a kapcsolatomon nem segít...
Gondold végig, hogy mi van, ha nálatok is valahogy így van? Egy jó kapcsolatot nem érdemes ilyenért felrúgni.
A Te döntésed, de mindenképp éreztesd barátoddal a tettei súlyát, hogy tanuljon belőle (bár, ha már sírt is neked, akkor már márig tanult)
Ha a szakítás mellett döntesz, azt vagy nála, vagy nálad, amikor csak ketten vagytok.
én csak egyet tudok tanácsolni és nem gondolat,hanem tapasztalat! : "aki egyszer megtette, megteszi mégegyszer!"nekem is sírt egy exem h megbánta sőőőt még remegett is mikor hozzám ért utána!! Jött az örökre csak velem duma,az h soha senki más és h bmit megtenne értem...(vissza fogadtam)
persze meg is tett...újra megcsalt vmi plázapudlival..aztán a köv bnőjét is és így tovább...
21L
Egyébként minden rendben van, kedves, okos, vicces, még az öcsémmel is játszik.
És a szex is nagyon jó, de mi az amitől érezni fogja a súlyát a dolognak?
23:34! ELGONDOLKODTATÓ
Ha szakítok, az Iskola megfelelő?
Nagyon fontos neki, ott sokan ismerik. Az eggyik legjobb tanuló, ezzel igazán bosszút álhatnék rajta?
Amitől érezhetné:
szünetet kérsz,
a bizalmatlanságodat mutatod neki (egy darabig nem engednéd a közeledbe, mint amikor megismerkedtetek kb)
kelljen küzdeine érted
ezt az "aki egyszer megtette, máskor is megteszi" elvet vallottam én is sokáig, és értem is, miért mondják ezt az emberek. De az eset óta egyszerűen nem bírnám elképzelni, hogy mégegyszer megtegyem. Láttam, mekkora fájdalmat okoztam (beszélgettem egy lánnyal, aki hasonlóan járt, mint az én barátnőm, így elég jól átéreztem azt az oldalt is), éreztem, hogy nekem milyen, ráadásul az elveim ellen cselekedtem, amit éveken át vallottam, az megborult. Nem tenném meg újra, tanultam belőle rendesen. És még fogok is kapni miatta rendesen (és jogosan...)
Nem garantálhatom, hogy ő többet nem teszi meg, de merem remélni, hogy van annyi esze, hogy többé eszébe sem jut ilyen. Viszont azt gondolom, hogy egy jó kapcsolat megér mégegy esélyt.
A legfontosabb:
gondold át a döntésedet, és az alapján hozd meg, hogy hogyan fogsz a legkevesebbet szenvedni - most másra ne gondolj.
(remélem nem baj, hogy a "másik oldal" is bele-bele szól, de talán érdemes átgondolni :$ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!