Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék magamnak keresni angol csajokat?
Csere diák lányokra gondoltam, de olyan kéne aki nem tud magyarul, szeretném egyrészt fejleszteni magam angolból, meg egy csaj is jól jönne...
gondoltam 2 legyet 1 csapásra :D
lehet h szépek a magyar lányok, de 90% ebből megszólalnak eltűnik a varázsa.
Viszont ha egy csaj elkezd nekem angolul beszélni, azt viszont imádom :) persze nem magyar akcentussal... :)
Az angolok se okosabbak, csak ráadásul még randák is, és a többségük fapina. Egyébként pedig inkább az a jellemző hogy mi vándorlunk ki tömegesen, nem ők be. Szóval tényleg maximum erasmusos cserediákok jöhetnek szóba, de abból sem hiszem hogy olyan sok jönne angliából. Meg ez nyilván egy limitált létszám és csak bizonyos szakokon.
Ha angolt akarsz gyakorolni akkor szerintem próbálj meg neten keresni valami chat partnert, csajt meg keress magyart. Itthon nehezen ütöd le ezt a két legyet egy csapásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!