Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudok angol levelezőtársat...

Hol tudok angol levelezőtársat találni magamnak?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, azt a feladatot kaptuk hogy legalább egy hónapon keresztül levelezzünk egy angol diákkal. Köszi előre
2014. jan. 25. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
interpals .net van lehetőség úgy mond nyelvcserére is, a világ minden tájáról, van élő chat, és a szűrön sok mindent be lehet állítani. (megjegyzés: ha lány vagy érdemes az arab országokat letiltani, mert tőlük sok kéretlen levelet lehet kapni)
2014. jan. 25. 11:18
 2/9 anonim válasza:

Penpalworld.com. nekem bejott nagyon jo!!!kicsit hasonlit a facebookhoz...

Ha nem jo a cim,irj!

2014. jan. 25. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
livenocha.com
2014. jan. 25. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Elgépeltem, bocsánat!!

Helyesem: livemocha.com

2014. jan. 25. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Én regisztráltam a Penpalworld.com-ra, írtam is egy pár levelet, de nem válaszolt senki. :(

Másnak szoktak, én csinálok valamit rosszul? :S

2014. jan. 25. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
nem vagy nekik szimpatikus, van ilyen :)
2014. jan. 25. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindegy, felléptem az interpals.net-re is, ott pedig percenként kapok vagy 10 üzenetet, már nem is győzöm. Érdekes...

Felváltva kell különböző nyelveken írogatni, és így sem tudom utolérni őket...

Így meg a barátkozás mondjuk elég nehéz, mert elfelejtem már, kivel mit beszéltem. :D

2014. jan. 25. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
interpalsban vissza tudod nézni az üzeneteket. Én az arab országokat a második nap után le tiltottam, azóta nem jön sok levél. Requestbe megirtam hogy kifejezetten egy adott nyelv érdekel aztán jöttek az arabok hogy jhaj de szép vagy meg stb... De ugye ez nem gátolja azt hogy megnézzék az adatlapom, hát a legtöbb Algériából nézelődik, úgy látszik ott nagyon ráérnek az emberek :D
2014. jan. 26. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, olyan is írt, de azért szerencsére volt köztük olasz, holland, angol és amerikai is. :) Normálisak voltak, egyet kivéve, akit jól el is küldtem a búsba. :)

Most már a másikon is visszaírtak amúgy, rájöttem mi volt a gond: van ez a napi 3 üzenetes limit, ami miatt gondolom ott senki nem szívesen írogat vissza. Amint kiírtam az e-mail címemet (egy direkt erre létrehozottat persze) az adatlapomra, már írtak is - normális emberek, szerencsére.

Jók ezek a dolgok, sőt, szinte az a "baj", hogy túl sokan írnak. Úgy gondolom, az ember egy idő után kénytelen válogatni, mert mindenkivel nem lehet beszélgetni, akkor a gép előtt ülnék egész nap...

2014. jan. 26. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!