Hol tudok angol levelezőtársat találni magamnak?
Penpalworld.com. nekem bejott nagyon jo!!!kicsit hasonlit a facebookhoz...
Ha nem jo a cim,irj!
Elgépeltem, bocsánat!!
Helyesem: livemocha.com
Én regisztráltam a Penpalworld.com-ra, írtam is egy pár levelet, de nem válaszolt senki. :(
Másnak szoktak, én csinálok valamit rosszul? :S
Mindegy, felléptem az interpals.net-re is, ott pedig percenként kapok vagy 10 üzenetet, már nem is győzöm. Érdekes...
Felváltva kell különböző nyelveken írogatni, és így sem tudom utolérni őket...
Így meg a barátkozás mondjuk elég nehéz, mert elfelejtem már, kivel mit beszéltem. :D
Igen, olyan is írt, de azért szerencsére volt köztük olasz, holland, angol és amerikai is. :) Normálisak voltak, egyet kivéve, akit jól el is küldtem a búsba. :)
Most már a másikon is visszaírtak amúgy, rájöttem mi volt a gond: van ez a napi 3 üzenetes limit, ami miatt gondolom ott senki nem szívesen írogat vissza. Amint kiírtam az e-mail címemet (egy direkt erre létrehozottat persze) az adatlapomra, már írtak is - normális emberek, szerencsére.
Jók ezek a dolgok, sőt, szinte az a "baj", hogy túl sokan írnak. Úgy gondolom, az ember egy idő után kénytelen válogatni, mert mindenkivel nem lehet beszélgetni, akkor a gép előtt ülnék egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!