Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 9 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Van egy 23 éves lánya. Kb.1 éve történt először, hogy többet érezek a kishölgy iránt. Először el sem akartam hinni. Most még sokkal többet érek. Szerelmes vagyok konkrétan. Én 41 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Az biztos, az anyukát el fogom hagyni, mert miért legyek Vele, ha másba vagyok szerelmes?! A lányába...

Ti mit tennétek??

2014. máj. 23. 23:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy a mondás is tartja:

Dugd meg az anyját, b@-zd meg a lányát :)

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 24. 00:30
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves #9 hozzászóló.

Milyen erkölcsi normákról írsz???

Nem megd@ni akarom, hanem szerelmes vagyok! Nem esett le??? Vagy lassan kellene írnom, hogy megértsd? Voltál valaha szerelmes??? Gondolom nem, mert nem írnál ekkora baromságot.

2014. máj. 26. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy,hogy szerelmes vagy,vagy sem.Szerinted mennyire tudna működni ez a kapcsolat ha még a lány viszonozná is az érzéseid?

Az exed mit érezne ha látna a lányával téged?Nagyon különleges emberből kellene lennie ha ezt elviselné,anélkül hogy ne tegyen neked keresztbe a lánynál. Az erkölcsi normát a szituációra értettem,mert lehet hogy tényleg szerelmet érzel,de vannak olyan helyzetek mikor hiába.Ez is olyan szerintem,de te tudod.

2014. máj. 26. 19:19
 14/19 claidheamohmor ***** válasza:
83%

A 9 év alatt meguntad az "öreget", és csorgatod a nyálad a fiatalra. Ezt szerelemnek hívod, és erkölcsi támogatást akarsz a hozzászólóktól. Nem is értem, minek ezt a kérdést feltenni itt... egy emberben legyen gerinc, és egy férfi legyen képes dönteni.

Egyébként ízlés dolga, de én mindig jobban szerettem az érettebb nőket (a fiatal p_csákat meg egyáltalán nem bírom), ha majd kidobod az anyukát, szólj nekem :D

2014. jún. 11. 08:41
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
14/14 Megnyugvással tölt el hogy még van értelem ezen a bolygón... :-)
2014. jún. 12. 14:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem erkölcsi támogatást kértem cseszd meg!! Csak kíváncsi voltam, ki mit mondd, de megnyugvással tölt el az, hogy már 2 erkölcsi parasztot ismerhettem meg, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi az beleszeretni Valakibe, valami miatt, hanem csak azt hiszik a nők dugni való játékszerek. Talán együtt annak valakivel, de nem is tudják igazán, hogy mit jelent szerelmesnek lenni. Nem szeretni, hanem szerelmesnek lenni!!!!

Leírtam magyarul mi történt.

Olyan ez, amikor elfordítanak egy kulcsot, aztán, ha fejen álsz sem tudsz mit kezdeni az érzéseddel. Éjjel, nappal rá gondolsz, pedig semmi fizikai dolog nem volt köztetek. Nyilván, az esetemben, nem is lesz.

Meg nem jelenti azt az estelem, hogy hopp átugrok a fiatalhoz, mert úgy gondolom. Nem mondtam, hogy Ő érez valamit is. Csak én!!! Egyszerűen tanácstalan VOLTAM. Kihangsúlyozom ez utóbbit.

Léptem a családból 9év után, ennyi..

Ettől, függetlenül, fenntartom, hogy az erkölcsös paraszt kifejezést.

2014. jún. 12. 18:19
 17/19 claidheamohmor ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, tudom, milyen beleszeretni valakibe. Sajnos.
2014. júl. 22. 19:40
 18/19 claidheamohmor ***** válasza:

Az, hogy ki a paraszt, "cseszd meg", az már más kérdés :)

... viszont, ezek szerint mégis a legjobbat tetted, amit tehettél.

Az embernek nem kell feltétlenül hülyének lenni, azért, mert szerelmes, ettől lesz ember.

2014. júl. 22. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
46%
Te vagy paraszt te elfajzott gyökér.Kéne a friss husi miután anyucira ráuntál mi?Már felvetni ezt a kérdést is elárulja mekkora aberrált korcs vagy,méghogy szerelem...Milyen plátói?Mert ha csak nézegetni akarod akkor,jó de ahhoz nem kell senkitől felhatalmazást kérned.Jól írták feljebb,esetleg ajánlj fel egy 3-as numerát,ki tudja nem-e ráharapnak....
2014. júl. 26. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!