Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb egyszerűen csak jobb? Férfiak?
Figyelt kérdés
Egy jó barátom 35 év körül van és a 20-25(-27-28) körüli nőket hajtja, a korosztálya és a 30-nál idősebb nők nem érdeklik. A fiatalabb nőket szexuálisan vonzóbbnak tartja és anyai szerepre alkalmasabbnak, plusz életvidámabbnak, aktívabbnak.
A 15,25,35,45,55,65 éves férfinak ugyanúgy a fiatal nők tetszenek a legjobban?
2014. máj. 23. 23:35
71/79 anonim válasza:
Én nem dugok senkivel, max. szeretkezek, de te képtelen vagy őszintén, tisztán szeretni.
72/79 anonim válasza:
ezt te honnan is tudhatnád? nem vagy empatikus, nem értelmezed amit írok és nem ismersz. az előítéleteidtől semmit nem látsz :D
73/79 anonim válasza:
Majd empatikus leszek, ha úgy döntök, hogy az akarok lenni. És te? Tudod, hogy mennyire megalázó és fájdalmas azt olvasni, hogy csak a korom miatt nem fogok a kutyának se kelleni? Akkor már inkább a gyűlölet.
74/79 anonim válasza:
az életet kell akkor gyűlölnöd! ez nem a férfiak hibája. a pénzesek előnyben részesítése miatt sem mondunk minden nőt prostinak :D pedig előnyben vannak a nők 90%ánál
75/79 anonim válasza:
Én spec. nem részesítem előnyben a pénzes férfiakat. És legszívesebben kiiktatnám azokat, akik igen, mert ez ad teret a mocskosságuknak, hogy csak úgy vegyenek maguknak egy nőt.
76/79 anonim válasza:
akkor a nőket jobban utálod mint a férfiakat :D
pedig örülhetnél, így marad neked a többi rendes
77/79 anonim válasza:
A rendesek jól rejtőzködnek. Kezdem elveszíteni a hitet, hogy vannak.
78/79 anonim válasza:
Olyan még soha senkivel nem volt életem során, hogy ne tudjak meg róla valamit, ami miatt aztán megutáltam az illetőt, vagy minimum óriásit csalódtam benne. Ez van. Rossz helyre születtem.
79/79 anonim válasza:
milyen okok miatt csalódsz? túl szigorú vagy, vagy balszerencsés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!