Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb egyszerűen csak jobb? Férfiak?
Figyelt kérdés
Egy jó barátom 35 év körül van és a 20-25(-27-28) körüli nőket hajtja, a korosztálya és a 30-nál idősebb nők nem érdeklik. A fiatalabb nőket szexuálisan vonzóbbnak tartja és anyai szerepre alkalmasabbnak, plusz életvidámabbnak, aktívabbnak.
A 15,25,35,45,55,65 éves férfinak ugyanúgy a fiatal nők tetszenek a legjobban?
2014. máj. 23. 23:35
11/79 anonim válasza:
Behülyíteni? Hah, ez szánalmas. Mert az illető férfinak semmi értékes tulajdonsága nincs, vagy miért akarja hülyíteni a nőket? Nem értem!
12/79 anonim válasza:
40 évest minek hülyíteni? :D az mire jó?
13/79 anonim válasza:
De mi ez a hülyítés? Mit jelent, definiálja már valaki!
14/79 anonim válasza:
az ojan lehet mint amikor elhúzznak egy ladát a parkolóból és utána bejelentik a nagyértékű lopást. na az hüjítés
15/79 anonim válasza:
Tehát az, mikor tudod magadról, hogy lényegében egy kis értékű ember vagy, mégis adod a f@ß@gyereket. Hát ezért utálnak a pasik, engem már 20 évesen se tudtak levenni a lábamról a menőzéssel, háháhá.
16/79 anonim válasza:
akkór élj egyedül szeksz és nyújorkkal kedves utolsó azt keseregj a barátnőiddal 80 éves korodik hogy minden férfi egy pöts
17/79 anonim válasza:
a nők már majdnem terméketlenek 40 évesen. nem jók csak főzni és szexre. mi ezen bonyolult?
18/79 anonim válasza:
16-os: Nem, nem, nem, nem. Vannak még normális, nem magukat megjátszó ÉS jóképű férfiak. Ez csak a te nyomorod, hogy azt hiszed, mindenki olyan g¤c|, mint te, de amúgy megsúgom, hogy vannak tőled klasszisokkal jobbak is! Amúgy pedig ez pont rólad szól: http://www.youtube.com/watch?v=2mwNbTL3pOs
19/79 anonim válasza:
Én mostanában szemezek a pár évvel (2-3 év) idősebb korosztállyal ismerkedés terén!
A mai hozzám való lányok (én 26 vagyok, így a 20-24 évesek lennének az ideálisak) még nagyon gyerekesek, és valami álomvilágban élnek, ahol minden olyan, mint a filmekben! Első csókos lila ködös érzés, lovag fehér lovon... stb.
Egy érettebb nő viszont tudja mit akar, és többnyire két lábbal a földön jár...
20/79 anonim válasza:
Mi van drágáim, fáj a valóság? Ha azt hiszitek, hogy a szingliségetek veszteség a nők számára, akkor tévedtek. Épp, hogy ti tesztek nekünk ezzel szívességet. Szóval mars vissza a prostitokhoz, és hagyjatok minket békén! Köszönjük szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!