Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatalabb egyszerűen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb egyszerűen csak jobb? Férfiak?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom 35 év körül van és a 20-25(-27-28) körüli nőket hajtja, a korosztálya és a 30-nál idősebb nők nem érdeklik. A fiatalabb nőket szexuálisan vonzóbbnak tartja és anyai szerepre alkalmasabbnak, plusz életvidámabbnak, aktívabbnak.

A 15,25,35,45,55,65 éves férfinak ugyanúgy a fiatal nők tetszenek a legjobban?

2014. máj. 23. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
Vagy ne is legyen az, hogy beleszeretsz, hanem csak annyi, hogy szimpi neked és teszik. Tehát akár több is lehetne belőle.
2014. máj. 24. 00:44
 32/79 anonim ***** válasza:

az ösztön nem pszichopátia. nem tudom ki írta, de ostoba! egészséges a termékeny fiatal nőkhöz vonzódni.

egy tág pórusú, csúnyább 35 évesbe nem szeretek bele, csak a fiatalosba. a 18 éves pedig még tapasztalatlan, éretlen, vele az a baj. 25-28 éves jó kor. vonzóságra pedig a 16-28 éves

2014. máj. 24. 06:15
 33/79 anonim ***** válasza:
64%os nagyon besérült :D
2014. máj. 24. 06:17
 34/79 anonim ***** válasza:
Badarság. Én az évek elteltével csak egyre jobb lettem. Még 24 évesen is csórón és ízléstelenül öltöztem, pattanásos voltam, és nem sminkeltem magam, volt, hogy napokig nem fésülködtem, szóval teljesen elhanyagoltam magam. És már akkor is tágak voltak a pórusaim, mert ez genetikailag meghatározott dolog, ti igen nagyon okosok. Szóval csak azért, mert akkor 23-24 voltam, jobb voltam, mint most, 4 évvel később? Ugyan már. Csak azért gondoljátok ezt, mert lestrapált 30-as nőket láttok, de olyan is van, hogy az évek múltával csak egyre jobb lesz az adott nő.
2014. máj. 24. 11:12
 35/79 A kérdező kommentje:

Ha megtetszik egy 60 éves ember, mondjuk úgy hogy szimpatikus neked, akkor ne is legyen semmi, csak mert 60 éves?

Vagy ha egy 40 éves nőnek megtetszik egy 25 éves férfi, akkor sokszor a nő küldi el a férfit, hogy túl fiatal hozzá. Miért? Kihagyja a szerelem lehetőségét.

Ez a szerelem kihagyása amolyan végső érv. De fordítva nem igaz? Ha egy +30-as férfit nem érdekel a 30 alatti női korosztály, nem próbálkozik náluk, hiába szimpatikus közülük egy csomó, hiába tetszik neki, akkor nem hagyja ki a szerelem lehetőségét? És a legtöbb férfi még mindig inkább ott tart, hogy csak a saját korosztályában mer keresgélni, plusz-mínusz pár éves eltéréssel; nem mernek például 30 felett a 30 alattiakhoz közeledni, akármennyire is bejönnek nekik.

2014. máj. 24. 11:13
 36/79 anonim ***** válasza:

40 fele terméketlenednek a nők. ezért lefele választunk.

volt több 30 feletti nőm, jól néztek ki. de anyának 25-28 éves jobb. a rusnyák akik megszépülnek csak magukhoz képest lesznek jobbak.

30+F

2014. máj. 24. 11:16
 37/79 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy fiatalabb az illető, ugyanis én egy bizonyos személyiséghez vonzódok. Szóval azok a nőtársaim, akik kihagyják az alkalmat, csak mert fiatalabb az illető, jó nagy hülyék.
2014. máj. 24. 11:19
 38/79 anonim ***** válasza:
30+-os férfi, te meg azt felejted el, hogy igaz, egy férfi akármeddig termékeny marad, de 40, 45 felett megnő az utód genetikai rendellenességének az esélye, tehát nőként is célszerű fiatalabb férfit választani. Főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a férfik átlag 5-10 évvel hamarabb halnak a nőknél.
2014. máj. 24. 11:21
 39/79 anonim ***** válasza:
a sérült gyerek esélye 40 körüli nőnél is magasabb. csúnyább is.
2014. máj. 24. 11:30
 40/79 anonim ***** válasza:
XD Ki a csúnyább? A gyerek? Vagy a 40-es nő?
2014. máj. 24. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!