Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyik haverja kérdezte tőle, hogy mért ad nekem pénzt, erre ő azt mondta, h "mért ne pénzelhetném a k_rvámat" szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szerintem nem gondolta komolyan csak viccnek szánta, de szerintetek ettől még szerethet engem? mit kéne tennem, mert akkor nem mondtam semmit, szóljak neki h megbántott?
2014. máj. 23. 18:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10: pont ezért kérdeztem a korát és hogy dolgozik, mert látatlanba ne ítéljünk azért, én is szoktam ajándékokat kapni a páromtól, de mi mind a ketten dolgozunk és közös kasszán vagyunk, tehát az én fizetésem az ő számlájára megy, mert nem láttam értelmét külön számlát nyitni. Szóval nem biztos, hogy úgy van ahogy írod, de az sem biztos, hogy tévedsz.
2014. máj. 23. 18:45
 12/28 A kérdező kommentje:
Én 19/L vagyok a barátom meg 24/F hát igen van egy kis korkülönbség, és én nem dolgozok, hanem még tanulok, viszont nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben a barátomnak viszont van aránylag jó munkája, még jó hogy segít nekem, tudjátok mi megosztjuk mindenünket egymással... a 10-es hozzászólónak meg üzenem, hogy ameddig nem is mer addig ne itélkezzen
2014. máj. 23. 18:48
 13/28 anonim ***** válasza:
40%

"mi megosztjuk mindenünket egymással"

Mármint a barátod osztja meg veled a pénzét, mert neked ezek szerint nincs semmid. (Egy ruhától persze még nem lesz senki qrva.)

2014. máj. 23. 18:56
 14/28 A kérdező kommentje:
Tudod hogy engem hány pasi akarna magáénak tudni? hidd el sokan vannak, és ha szerinted én a pénze miatt választottam volna őt, akkor elmondom neked, hogy volt BMW-s udvarlóm is, nem ez volt a szempont...
2014. máj. 23. 19:03
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
"volt egy BMW-s udvarlóm" :D:D:D:D
2014. máj. 23. 19:08
 16/28 anonim ***** válasza:
18%

"Tudod hogy engem hány pasi akarna magáénak tudni?"

Érthetetlen, hogy a párod nem csak hogy elviseli ezt a stílust, de még pénzel is...

17/28 anonim ***** válasza:
41%

Igazából suli mellett lehet dolgozni. Mi is megosztjuk mindenünket, csak a mi esetünkben ez azt jelenti, hogy mindketten rakunk a közösbe. Téged max eltart, szóval ja, tök jogos volt a poén és ilyen esetben nem ér megsértődni.

De neki is mond el azért, meg mond el azt is, hogy egy WC vagy és más is szeretne birtokolni téged.

18/28 anonim ***** válasza:
0%

van ám flegmaság :D messziről jött ember azt mond amit akar...

A többi gondolatomat meg már leírták előttem a 100%-osok...Ámen...:D

L24

2014. máj. 23. 19:33
 19/28 A kérdező kommentje:
Helyesbítek már nem 100 százalékosok, és egyébként meg messziről látszik, hogy csak irigykedtek, pukkadjatok meg!
2014. máj. 23. 19:52
 20/28 anonim ***** válasza:
18%
Ja, tök irigy vagyok, hogy a pasid nyilvánosan prostituáltnak nevez, bárcsak nekem is lenne a párom! Ehelyett tisztel engem... pff :(
2014. máj. 23. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!