Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyenek? ( pasik)
Figyelt kérdés
Van egy pasi nagyon bele szerettem azt mondta hogy bejövök neki és meg akar velem ismerkedni (2 hónapja ismerem)de már több mint 2 hete nem is beszéltem vele és nem tudom hogy mi van meg az üzimre sem válaszol!!!Pasiknál ez mit jelent????2009. dec. 29. 20:12
11/25 anonim válasza:
igen,ismét én vagyok.Persze normális válasz de azok a normális kérdésekre járnak! Mint például ha valakinek eléggé egyéni kiütései vannak ami nagyon ritka és sehol nem hallani róla szinte,azt meg lehet kérdezni. De magánügyeket? Amiről te tudod csak mi van és mit érzel?arról kell megkérdezni másokat hogy vajon mit érezhetsz? Lehet másoknak tapasztalatuk de egyáltalán nem biztos,sőt valószínűbb hogy az teljesen más eset volt. A vélemény pedig lényegében olyan mint a segglyuk,mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra... De ha mégis ad rá,akkor az már abnormális eset és lehet hogy kezeltetni kellene! Vagy elsüllyedni és hosszasan elgondolkodni mindenen...
12/25 A kérdező kommentje:
Mondom hülyék ne írjanak!!ha nem tetszik a kérdés akkor meg ne írj hozzá semmit!!!
2009. dec. 29. 20:46
13/25 anonim válasza:
Figyelj,nem érdekled,hülyített,ennyi.Sok dolgot komolyabban vesznek a csajok,és nagyobb jelentőséget tulajdonítanak neki,mint kéne!A pasik többsége pedig nem ilyen érzelgős,így az sem okoz neki gondot,hogy szó nélkül lekoptasson,TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
14/25 A kérdező kommentje:
Nah szerintem én itt hagyom abba mert nem vagyok hajlandó veled veszekedni!!!Ha unatkozol szórakozz mással!!!
2009. dec. 29. 21:22
15/25 anonim válasza:
én a 2 kommentet író vagyok,amire legutoljára reagáltál az nem én vagyok,nézd meg pl a válaszok %án:)amúgy azon kívül hogy zeek a véleményeim azért reagáltam ezeket mert barátnőm is itt tesz fel kérdéseket ahelyett hogy velem beszélne arról ami érint,meg azon kívül is amiben kérhetné tanácsom,véleményem(tehát bármiben) lehet hogy nem egyezünk de úgy érzem bármit meg lehetne beszélni normálisan,de csak szerintem...és már nagyon elitélem ezt..szerintem jobb zsószerint kimondani mindent,ezt érzem a te esetedben is,nem kell kertelés,kérdezd meg!.na akkor üdv,befejeztem hozzászólásokat..
16/25 anonim válasza:
Sz@r szemetek vagyunk azért,dögöljünk meg mindannyian!
17/25 anonim válasza:
Szia!
Én a 20:53-as válaszoló vagyok,és nem velem veszekedtél,hanem egy másik válaszolóval.Nem akartalak megbántani,de nekem ez a véleményem.Szerintem nem vesz Téged komolyan a srác.Ezt most minden rosszindulat nélkül írom,én így látom a helyzetet.Szerintem TE több energiát fektetsz az egészbe,mint Ő.Ha igazán érdekelnéd Őt,akkor jelentkezne.
18/25 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy túlzottan akarok vele lenni de ha szeretem akkor természetes!!!És hogy beszéljek vele amikor semmire se reagál???
2009. dec. 29. 21:44
19/25 anonim válasza:
Majd jelentkezik ő, ha akar valamit.
20/25 A kérdező kommentje:
De ha már nem is akar semmit azért szólhatna!! nem ?????
2009. dec. 29. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!