Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magamat azon hogy nekem soha nem lesz párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok. Eddig komolytalanabb kapcsolataim voltak. Csókolózni már csókolóztam, de tovább soha nem jutottam el. A pasik akikkel eddig volt dolgom úgy sem érdemelték volna meg. De ezt most nem fejteném ki. Én beleadtam mindent a párkapcsolatokba, de ők ezt nem értékelték. Nem nagyon szoktam itthonról kimozdulni, mert nincs hova. Csendes, visszahúzódó de egyben depressziós vagyok. Nincs egy szál életkedvem se a csalódások után. Rossz látni hogy velem egyidős nők már házasságban vagy együtt élnek valakivel. Barátaim pedig mind eltűntek a gimi után, már nekik is kapcsolatuk van.
2014. máj. 22. 11:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Itt ahol lakom nincs olyan hely ahol ismerkedni lehetne ezért nem megyek sehova. Miért baj az hogy ha nem szeretnék a gyakorin ismerkedni?
2014. máj. 22. 12:12
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a baj hogy itt nem akarsz. Hanem hogy sehol sem akarsz. Semmi hajlandóságot nem mutatsz, és mégis várod a csodát. Nem túl szimpatikus hozzáállás.

21/L

2014. máj. 22. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Miért írtad ki ezt a kérdést, ha nem fogadod azok közeledését, akik megismernének? Ki lehet szűrni a normális embereket itt is.

Kérdésedre válaszolva: Foglald el magad, legyen hobbid, legyél karrierista és ezek majd elvonják a figyelmedet. De véleményem szerint, nem ez érdekel téged, hanem csak sajnáltatni akarod magad.

2014. máj. 22. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem szíve joga, ha nem akar online ismerkedni.

Viszont, ahogyan arra többen is rámutattatok, az tényleg nagy baj, hogy nem jár el, nincsenek barátai, és még búskomor is. A boldog emberek vonzzák a boldog embereket, de aki még magával sincs kibékülve, azt messziről elkerülik.

Tudom, nem könnyű egy introvertált személyiségnek nyitni a világ felé. Én is burokban éltem 20-21 éves koromig. Exemet wowon ismertem meg, 4 évig voltunk együtt, és ő kezdett arra noszogatni, hogy legyen szociális életem, ne mindig a négy fal között gubbasszak. Mivel neked eddig nem volt ilyen szerencséd, hogy otthonülőként mégis találkozz egy hozzád illő sráccal, magadnak kell megtenni az első lépéseket afelé, hogy kimozdulj.

Ha olyan helyen élsz, ahol nincsenek ilyen lehetőségek, akkor szépen pattanj buszra, és meg van oldva. Valamilyen közösségnek biztosan tagja vagy. Dolgozol már? Egyetemre jársz?

Én eleinte mindig úgy mentem el társas összejövetelekre, hogy a hátam közepére sem kívántam, végül mégis mindig nagyon jól éreztem magam az emberek/barátok között.

A lényeg, hogy neked kell változtatnod, mert így tényleg nem fog történni semmi. Magadra koncentrálj elsősorban, ne a fiúkra. A cél, hogy jól érezd magad a bőrödben, legyen egy hobbid, egy stílusod, és próbálj meg felülkerekedni a zárkózottságodon. Dobj be egy felest, ha emberek közé mész, ha más nem segít :) Oldja a gátlásokat. Egy idő után, hidd el, lesznek olyan emberek, akik kíváncsiak rád. Annak is örülni kell, amikor új barátokat szerzel, hiszen sosem tudhatod, ők mikor mutatnak be téged olyan barátaiknak, akik neked potenciális párjaid lehetnek.

24/N

2014. máj. 22. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:

1. Kezeltesd a depressziódat, ha tényleg depressziós vagy.

2. Szocializálódj, keress barátokat.

3. A többi jönni fog magától.

2014. máj. 22. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt gyakorin én sem ismerkednék, látva milyen kérdések és válaszok vannak, de egy társkeresőre felregisztrálhatnál és azt sem hiszem el, hogy nincs egy értelmes hobbid sem, amit társasággal tudnál csinálni. Ha tényleg nincs, akkor keress egyet, nem olyan nehéz és sokkal jobb, mint a 4 fal között ülni.
2014. máj. 22. 13:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Szimplán el kell fogadni. Ez olyan, hogy Magyar fizetésből sosem lesz házad, ferrárid, jó nyugdíjad. Akkor meg?

25F

2014. máj. 22. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha várod,hogy a sült galamb a szádba repüljön akkor sose lesz kapcsolatod...a nővérem se jár el sehova. Szó szerint. És semmilyen más módon nem ismerkedik. Otthon él anyámmal, 33 éves szűzként... ezt akarod?

Vagy mozdulj ki egy kicsit, vagy ha nincs kedved, ismerkedj másképp : pl interneten. Sok ismerősöm így talált párra, van aki házas, gyereke van.

Én is így ismertem meg a férjemet, mert akkoriban iskolába jártam ami elég nehéz volt (jog) és nem jártam el pasit vadászni...ha meg a barátaimmal voltam valahol, akkor velük foglalkoztam, és szintén nem vadászgattam.

Légy egy kicsit nyitottabb, mert ennek így nem lesz jó vége.

2014. máj. 22. 15:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Én ismerkedtem itt a gyakorin,és másfél év után is kijelenthetem megérte.
2014. máj. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!