Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így lehet párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet párkapcsolatom valaha is?

Figyelt kérdés
Tehát én nem vagyok az az ölelgetős,puszilkodós fajta és csak nagyon kevés ember van akit tényleg szeretek (akár barátilag,akár nem) A szeretlek szót pedig én csak akkor tudnám mondani valakinek,ha tényleg így gondolom,mert én ezzel a szóval soha nem dobálóztam és nem is fogok. /L/
2014. máj. 19. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
soha nem lesz!
2014. máj. 19. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:

En kifejezetten orulnek ha a baratnom nem

olelkezne minden jottmenttel meg ilyenek:)

2014. máj. 19. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Lessz nyugi én is ilyen vagyok
2014. máj. 19. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
ha lenne barátnőd, azt csk megölelnéd... nem?:D
2014. máj. 19. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lesz, bár én jobban szeretem az odabújós lányokat, de szerintem bőven lehet még párkapcsolatod, mert ezek nem kizáró okok, ha valaki belédszeret, akkor nem fogja ezt méregetni, hogy nem ölelgeted meg nem puszilgatod
2014. máj. 19. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
a kérdésre a válasz az, h lehet :D nekem se jön be a puszilkodás és az ölelkezés, de azért néha jól esne... de amikor egy lány lerohan átölel és nem ölelem vissza akk megkapom, h olyan vagyok mint egy darab fa érzelmek nélkül. meg lány barátaimat se köszöntöm 3 puszival :D szerintem ez nekem normális 18/F
2014. máj. 19. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet. Én is ilyen vagyok, és a barátom így fogad el, ahogy vagyok. Például azt a bizonyos 'sz' betűs szót is csak egy bő 9 hónap után mondtam ki, ő az első nap kb. :D
2014. máj. 19. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
vagyis na, nem baratnod hanem baratpd.. sry
2014. máj. 19. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. máj. 19. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!