Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb tanulság, amit az előző kapcsolataidban megtanultál?
-Soha többet kapcsolat!
-Soha többet nem szenvedni egy nő miatt!
-Soha többet alkalmazkodni máshoz!
-"majd"-ra "majd"dal válaszolni, és nem ugrani és segíteni szó nélkül.
-Önzetlenség egy baromság, ami soha nem térül meg.
-Ne adósodj el még 1x egy nő miatt. Egyik sem ér annyit!
Azt, hogy ha nem mondom ki (kezdettől fogva) az igényeimet, akkor a másiktól ne várjam el, hogy kitalálja. Azt, hogy a konfliktusokat (legyen bármilyen apróság) nem szabad a szőnyeg alá söpörni. Ha nem tudjuk közösen kezelni, megbeszélni, akkor nincs dolgunk egymással, és jobb, ha ez már az elején kiderül. Azt, hogy ne akarjak mindenáron megfelelni, adjam önmagam. Ha nem vagyok jó úgy, ahogy vagyok, akkor megette a fene az egészet. Azt, hogy ne kezdjek olyan pasival, aki a saját idealisztikus elképzeléseinek akar megfeleltetni és nem arra kíváncsi, hogy milyen vagyok én valójában. Azt, hogy a kapcsolati problémákért mindig két ember felelős.
Megtanultam, hogy akinek igazán fontos vagyok, annak az is fontos, hogy én jól érezzem magam a kapcsolatban, és hajlandó is tenni ezért, nem csak elvár. És aki jól szeretni érezni magát velem, az képes kiállni a saját érdekeiért, szükségleteiért, és velem együtt keresi a megoldást. És hogy a kapcsolatokért bizony "dolgozni" kell, nem szabad hátradőlni, hogy van valakim, akkor mostantól minden szuper. Egy felnőtt kapcsolathoz képessé kell válni felelősséget vállalni önmagunkért és a kapcsolatért.
-Ha gondolkodnom kell, hogy vajon szerelmes vagyok-e akkor a válasz : NEM és szakítani kell.
- Ha gyakran érzem azt, hogy már nem akarok együtt lenni vele, akkor szakítani kell
-Ha már azon gondolkodok, hogy tetszik-e külsőre és megakarom változtatni, akkor szakítani kell.
-Ha az jár a fejemben, milyen lehet más pasival, akkor szakítani kell.
szakítani kell, ha nincs szerelem, nem szabad 4 évig a megszokás miatt együtt lenni vele :/
22L
ha nincs ló jó a szamár is
ahol egyszer sas voltál, oda ne menj vissza verébnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!