Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te eddigi kapcsolataidban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te eddigi kapcsolataidban mi volt a szakitó ok?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után szakitottatok? Megbántad?
2010. dec. 12. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb. fél éve szakítottunk 10 év után, de már nagyon megbántam, de úgy néz ki, hogy már visszafordíthatatlan az ügy...Pedig nagyon szeretem még mindig...Csak sajnos már nem működik köztünk a megfelelő kommunikáció...Pedig szerintem lenne esély a folytatásra...Persze, ha ő is akarná...;)
2010. dec. 12. 21:09
 2/8 Moszuke ***** válasza:

14évesen: pár hét után, oka: buta tini srác voltam. nem bántam meg.

21évesen: 1-2hónap után, oka: buta volt a lány. nem bántam meg.

22évesen: még tart, senki sem buta, és ha bármi okból szétválnánk... hát huh..:) kicsit szétesnék asszem

2010. dec. 12. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ok az volt, hogy állandóan féltékenykedett ok nélkül és akkor is hisztit rendezett, ha egyszer-kétszer csajos programot akartam csinálni a barátnőimmel, nem pedig vele lenni az összes szabadidőmben.

Hogy megbántam-e? Néha hiányzik, de nagyon sokszor megbeszéltük, hogy több teret kéne nekem hagynia, mindig ígérgette, hogy megváltozik, kapott is rá lehetőséget nem egyszer, mégse volt képes rá. Nem hinném, hogy ha adnék neki egy századik esélyt, akkor más lenne a helyzet. Inkább várok, amíg olyan fiút találok, aki anélkül is ki tudja mutatni a szeretetét, hogy nonstop rajtam lóg.

2010. dec. 12. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:13

Az a fiú nem szeretne téged igazán...

Jobb, ha tőlem tudod... ;)

Fogsz te még annak örülni, hogy folyton lóg rajtad valaki...

2010. dec. 12. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:13

Még valami én hagytam teret a barátnőmnek...Eljárt vasárnaponként isten tudja hová, aztán már hétköznaponként is egyre később jött haza, majd kiderült, hogy flörtöl a kollégájával...És még én voltam a szemétláda, hogy miért nem bízom meg benne...

Most pedig már annyira hiányzik, hogy az sem érdekelne, ha megcsalna...De, ha egyszer én vagyok a szemét...

2010. dec. 12. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Senki nem érdemli meg h megcsalják. Kedves utolsó ezzel a szakitással csak te nyertél mindig erre gondolj:)

ON: Mindenkivel más. Volt aki nagyon tapadt, volt akinél nem éreztem a kötődést, volt akivel a rossz szex, volt akivel simán csak kihült, és volt olyan is, ahol én rontottam el a dolgokat:S

27/N

2010. dec. 12. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem működtek.:)A legviccesebb az egy 3 napos kapcsolat volt.:)Sokáig szerelmes voltam a srácba,amiről ő is tudott és játszott velem..végül másfél év után azt mondta hogy próbáljuk meg..először nem is hittem neki,de aztán tényleg mégis..3 nap bőven elég volt,hogy rájöjjünk ez nem megy.Túl régóta ismertük már egymást,nem tudtunk elvonatkoztatni attól,hogy csak haverok vagyunk,akik néha kavarnak.Így vége lett.De nem bánom,ez volt a legtanulságosabb "kapcsolatom" amim valaha volt,és soha nem fogom elfelejteni mindazt ami abban a 1,5-2 évben történt.:)Azóta már mindketten megtaláltuk az igazi boldogságot..
2010. dec. 12. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Elsőnél az érzelmi zsarolás("Ha nem lehetek veled, öngyilkos legyek"-sajnos, nem tette meg).

Másodiknál nem ment(baráti unszolásra jöttünk össze).

Harmadiknál egy harmadik személy.(pedig ő volt az egyetlen, akibe szerelmes is voltam tényleg)

Negyediknél pedig a folyamatosan a felszínre törő viselkedési szokásai("lakva ismerszik meg az ember, na ez az ember 4 napig nem fürdött és még sorolhatnám).

Most várok egy tökéletesre. Úgy érzem, megvan. Sajnos a legjobb barátom az illető. :/

18L

2010. dec. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!