Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te eddigi kapcsolataidban mi volt a szakitó ok?
14évesen: pár hét után, oka: buta tini srác voltam. nem bántam meg.
21évesen: 1-2hónap után, oka: buta volt a lány. nem bántam meg.
22évesen: még tart, senki sem buta, és ha bármi okból szétválnánk... hát huh..:) kicsit szétesnék asszem
Az ok az volt, hogy állandóan féltékenykedett ok nélkül és akkor is hisztit rendezett, ha egyszer-kétszer csajos programot akartam csinálni a barátnőimmel, nem pedig vele lenni az összes szabadidőmben.
Hogy megbántam-e? Néha hiányzik, de nagyon sokszor megbeszéltük, hogy több teret kéne nekem hagynia, mindig ígérgette, hogy megváltozik, kapott is rá lehetőséget nem egyszer, mégse volt képes rá. Nem hinném, hogy ha adnék neki egy századik esélyt, akkor más lenne a helyzet. Inkább várok, amíg olyan fiút találok, aki anélkül is ki tudja mutatni a szeretetét, hogy nonstop rajtam lóg.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:13
Az a fiú nem szeretne téged igazán...
Jobb, ha tőlem tudod... ;)
Fogsz te még annak örülni, hogy folyton lóg rajtad valaki...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:13
Még valami én hagytam teret a barátnőmnek...Eljárt vasárnaponként isten tudja hová, aztán már hétköznaponként is egyre később jött haza, majd kiderült, hogy flörtöl a kollégájával...És még én voltam a szemétláda, hogy miért nem bízom meg benne...
Most pedig már annyira hiányzik, hogy az sem érdekelne, ha megcsalna...De, ha egyszer én vagyok a szemét...
Senki nem érdemli meg h megcsalják. Kedves utolsó ezzel a szakitással csak te nyertél mindig erre gondolj:)
ON: Mindenkivel más. Volt aki nagyon tapadt, volt akinél nem éreztem a kötődést, volt akivel a rossz szex, volt akivel simán csak kihült, és volt olyan is, ahol én rontottam el a dolgokat:S
27/N
Elsőnél az érzelmi zsarolás("Ha nem lehetek veled, öngyilkos legyek"-sajnos, nem tette meg).
Másodiknál nem ment(baráti unszolásra jöttünk össze).
Harmadiknál egy harmadik személy.(pedig ő volt az egyetlen, akibe szerelmes is voltam tényleg)
Negyediknél pedig a folyamatosan a felszínre törő viselkedési szokásai("lakva ismerszik meg az ember, na ez az ember 4 napig nem fürdött és még sorolhatnám).
Most várok egy tökéletesre. Úgy érzem, megvan. Sajnos a legjobb barátom az illető. :/
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!