Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitó ok ha büdös a párotok szája?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy álltalában van egy kis szaga :D ez nagyon zavar titeket,vagy ha szeretitek elnézitek?..esetleg képesek lennétek ezért nm összejönni valakivel vagy szakitani ? kort/nemet létszi .. köszi!:)2010. nov. 4. 16:21
1/8 X. Maté válasza:
nem, ezt rajtad kívül mindenki szereti, a fogmosás/mentolos rágó meg csak viccből van.
2/8 anonim válasza:
Büdös szájú pasival össze se jönnék
Tehát nem kéne szakítaNI
3/8 anonim válasza:
Na de hogy büdös? Nem mos fogat? Rosszak a fogai? Vagy fogmosás után is? Mert akkor lehet betegség is, pl. nyelőcsőtágulat, vagy gyomorszáj szűkület is, azt meg műteni kell, és az okoz szájszagot. Ha egyszerűen igénytelen, lehet otthagynám.
22/L
4/8 anonim válasza:
igen,ha igénytelen akkor otthagynám,ha nem ugy néz ki,akkor vaalmilyen betegsége van.Nézz utánna neten.
5/8 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi vagyok,nem vagyok ilyen helyzetbe csak hallottam már ilyeneket.. úgy büdös hogy nem annyira nagyon de egy kicsit ha közelebb hajol van egy kis szájszaga..
2010. nov. 4. 16:47
6/8 anonim válasza:
hát ha egyébként minden jó, akkor én megmondanám neki, hogy: basszus mossál már fogat, mielőtt találkozunk
Ha ezután sem változik, akkor szakíts, undorral nem lehet szenvedély elérni
8/8 anonim válasza:
Nálam mindeképpen. Tök mindegy, hogy miből kifolyólag, cigi, igénytelenség, vagy csak úgy szimplán, akkor is. Nekem ugyan ne büdösködjön, nem szívesen csókolnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!