Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitó ok ha büdös a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitó ok ha büdös a párotok szája?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy álltalában van egy kis szaga :D ez nagyon zavar titeket,vagy ha szeretitek elnézitek?..esetleg képesek lennétek ezért nm összejönni valakivel vagy szakitani ? kort/nemet létszi .. köszi!:)
2010. nov. 4. 16:21
 1/8 X. Maté ***** válasza:
68%
nem, ezt rajtad kívül mindenki szereti, a fogmosás/mentolos rágó meg csak viccből van.
2010. nov. 4. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Büdös szájú pasival össze se jönnék

Tehát nem kéne szakítaNI

2010. nov. 4. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Na de hogy büdös? Nem mos fogat? Rosszak a fogai? Vagy fogmosás után is? Mert akkor lehet betegség is, pl. nyelőcsőtágulat, vagy gyomorszáj szűkület is, azt meg műteni kell, és az okoz szájszagot. Ha egyszerűen igénytelen, lehet otthagynám.

22/L

2010. nov. 4. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
igen,ha igénytelen akkor otthagynám,ha nem ugy néz ki,akkor vaalmilyen betegsége van.Nézz utánna neten.
2010. nov. 4. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi vagyok,nem vagyok ilyen helyzetbe csak hallottam már ilyeneket.. úgy büdös hogy nem annyira nagyon de egy kicsit ha közelebb hajol van egy kis szájszaga..
2010. nov. 4. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:

hát ha egyébként minden jó, akkor én megmondanám neki, hogy: basszus mossál már fogat, mielőtt találkozunk

Ha ezután sem változik, akkor szakíts, undorral nem lehet szenvedély elérni

2010. nov. 4. 19:20
 7/8 anonim válasza:
Kérdés ez?????
2010. nov. 6. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam mindeképpen. Tök mindegy, hogy miből kifolyólag, cigi, igénytelenség, vagy csak úgy szimplán, akkor is. Nekem ugyan ne büdösködjön, nem szívesen csókolnám meg.
2012. szept. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!