Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan túl sokat kérek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a párommal több mint 3 éve együtt vagyunk. Annyit akartam csak anyámmal megbeszélni, hogy nála aludhassak, erre kiborult, hogy én hogy lehetek ilyen. Gondoljak rá is, milyen makacs vagyok, ez neki sok meg fáj. Komolyan én érzem már magam egy mocsok alaknak, hogy hogy lehet ilyen kérésem.. Pedig szerintem ez teljesen normális dolog. Aztán azzal jön nekem, hogy én sose gondolok rá. Hogyne.. Hazajött ma, lócitromot nem csinált, mert már minden készen volt előre.. És akkor én vagyok az önző.. Nem tudom mit tegyek. Normálisan nem lehet vele beszélni. Szerintetek..?2014. máj. 20. 20:29
1/8 anonim válasza:
én megmondanám hogy "anya egy idióta kurv4 vagy"
3/8 anonim válasza:
3 éve együtt vagytok a pároddal, nyilván szexelni is szoktatok. Szerintem ezt kéne tudatosítani anyuciban, no meg azt, hogy 18 éves, jogilag felnőtt ember vagy, ráadásul a leírásod alapján önálló és érett vagy. Anyukádtól meg egyébként menekülj minél hamarabb...
4/8 anonim válasza:
Anyád egy energiavámpír. Nagyon mérgező hatást gyakorol rád. Sürgősen költözz el otthonról, amint tudsz. Ilyet nem kérhet egy anya. Tiszta érzelmi zsarolás.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség, de úgy érzem, "tartozom" neki, mert felnevelt és fedelet ad a fejem fölé. A párom még elég jól bírja, de néha már ő is ki van akadva..
2014. máj. 20. 20:48
6/8 anonim válasza:
Nem tartozol neki semmivel. Te kérted, hogy szüljön meg? Nem... Ő akart elméletileg. Ha nem akart, azt meg ne rajtad vezesse le... Az ő felelőssége lenne, hogy szeressen téged, és megadjon neked mindent, megfelelően neveljen és megadja a korodhoz és viselkedésedhez méltó szabadságot. Te semmivel sem tartozol, ugyanis semmit sem kaptál tőle azon felül, ami automatikusan járt neked (különben ugyebár el is vehettek volna tőle, ha nem adja meg ezeket a dolgokat...)
7/8 A kérdező kommentje:
És mégis mit mondhatnék neki? Vagy esélyem se lehet egy normális vitára? Egész nap a sírás kerülget..
2014. máj. 20. 20:55
8/8 anonim válasza:
Nem vitázni kell, hanem leülni megbeszélni. Kulturáltan megpróbálod neki elmondani, mi a gondod, mit csinál ő rosszul, és követeled, hogy erre indokot adjon.
Egyébként meg egy röhej, hogy 18 éves embernek még az anyja tiltja meg, hogy azt csináljon, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!