Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok vele, vagy jobban tenném ha lelépnék minél hamarabb?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy pasival, annyi a baj hogy kórházba ismertem meg, én depressziós voltam, ő meg ivott. Igazából egymásba kapaszkodtunk, és átsegítettük egymást az egészen, és így jöttünk össze, ő egyátalán nem ivott, én meg kezdtem kijönni a depresszióbol az utóbbi hónapokban. Szinte már ott lakok nála, viszont mostanába, megint elkezdett iszogatni, nem sokat, max egy sör, de gyógyszer melett ezt sem lenne szabad. Egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak, mert nagyon beleszerettem, és imádok ott lenni, melette olyan életem lehetne amire mindig is vágytam, de nem tudom mi lesz így, ha megint visszaszokik. Egyszerűen nem tudom, hogyan hassak rá. :S Vagy most lépjek le amíg még nem késő?2014. máj. 20. 12:28
11/14 anonim válasza:
emlékeztetném rá hogy honnan jött és hová tart
12/14 anonim válasza:
Az én pàrom is ezt csinàlja, én se tudok rà hogyan hatni, azt mondja, hogy a néhai 1-2 sör mindig meglesz. csakhogy ezt nem akarom. Tökéletes a hàzassàgunk, csak ez...
13/14 anonim válasza:
amatűr lúzer én már 20 évesen elíttam a mályam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!