Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti együtt maradnátok vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt maradnátok vele, vagy jobban tenném ha lelépnék minél hamarabb?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy pasival, annyi a baj hogy kórházba ismertem meg, én depressziós voltam, ő meg ivott. Igazából egymásba kapaszkodtunk, és átsegítettük egymást az egészen, és így jöttünk össze, ő egyátalán nem ivott, én meg kezdtem kijönni a depresszióbol az utóbbi hónapokban. Szinte már ott lakok nála, viszont mostanába, megint elkezdett iszogatni, nem sokat, max egy sör, de gyógyszer melett ezt sem lenne szabad. Egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak, mert nagyon beleszerettem, és imádok ott lenni, melette olyan életem lehetne amire mindig is vágytam, de nem tudom mi lesz így, ha megint visszaszokik. Egyszerűen nem tudom, hogyan hassak rá. :S Vagy most lépjek le amíg még nem késő?
2014. máj. 20. 12:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
nah szép kis párós
2014. máj. 20. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elbeszélgetnél vele?
2014. máj. 20. 12:29
 3/14 anonim válasza:
Hat szolj ra hogy ne csinalja.. Mindenki megtud valtozni ha van kiert :) hogyha tenyleg szeret akkor leall az iazogatassal :))
2014. máj. 20. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Ennyitől lépnél? mennyire "szereted" te akkor ezt az embert?
2014. máj. 20. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Maradnék a helyedben.
2014. máj. 20. 12:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyinél meg tud állni akkor szerintem nem lesz nagy baj. Viszont ha ällandóan cseszegeted, hogy ne csinálja, akkor meg az egész elsülhet fordítva is. Inkább beszéljetek róla nyugodtan.

Amúgy milyen gyógyszert szed? Én inkább arról próbálnék leállni, ha csak nem vm létfontosságú (pl szív)

2014. máj. 20. 12:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Egy két sör egy nap az még nem baj, egy teljesen egészséges embernél, de ő már most elitta a máját, pedig még 30 éves sincs. Egyátalán nem fogja fel hogy ezzel nagyon sokat árt. És marha rossz nézni ahogy tönkre teszi magát. Meg ha iszik akkor elég furcsa tud lenni, akkor mindig cseszeget hogy mi értelme van ennek az egész depressziónak meg öngyilkossági hajlamnak, ami nekem volt, hát nincs is érteme, de ő is megöli magát, csak nem azonnal hanem szépen lassan. Egyszer már megbeszéltük hogy miattam nem fog újra rászokni, de most csak egy sör, holnap már kettő, pár hét mulva már egy kis bor is, és ki tudja mikor fog megint ott tartani hogy napi öt sör meg három liter bor.
2014. máj. 20. 12:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy a válaszadók többségének fogalmuk sincs, mi az az alkoholista.

A srác azért volt kórházban, mert le akarta tenni a piát. Úgy látszik, gyenge, és újra rákezdett. Mindig így kezdődik, először csak 1-2 sör, majd jön a többi. Mellette akkor lesz olyan életed, amire vágytál, ha szereted a részeg embereket. Bár azt nem javasolnám, hogy gyereket szülj neki, mert örökre megkárosítod. Te bedepizel, hogy ilyen a férjed, ő meg iszik majd mint a gödény. Szép lesz.

Szóval kedves mindenki, aki ki van akadva. Egy alkoholista, ha leteszi a piát, akkor csak abbahagyja, nem leszokik. Amint egy kortyot újraiszik, onnantól nincs megállás. Ez olyan, mint a heroinista. Gondoljátok, hogy meg tudna állni és mértéket tartani egy füvescigivel?

Nem, nem tud. Azért lett függő.

Kérdező, ha nem akarsz vele süllyedni, akkor addig hagyd el, amíg nem késő. Nem fog megváltozni, nem lesz jobb, csak rosszabb.

30/n

2014. máj. 20. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:

8.

Valószínűleg nem nekem írtad (a 2. vagyok) de én igenis tudom, hogy mi az alkoholista. (Hála apámnak)

Ő nem tudott leszokni, viszont ne általánosíts, vannak olyan alkoholisták, akik le tudták tenni az alkoholt, ismerek is ilyeneket.

Kérdező! Szerintem azért jó lenne elbeszélgetni vele, viszont ha ennyi akaratereje nincs, hogy tudja, hogy nem kéne innia, pláne nem gyógyszerre, akkor én is elgondolkoznék, hogy nekem ez megéri-e a jövőben.

2014. máj. 20. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan, aki abbahagyja és utána 1 CSEPPET sem iszik. De olyan alkoholista nincs, aki csak 1-2 sörnél meg tud állni... Ha ilyen mellett nőttél fel, akkor ezt te is tudod.
2014. máj. 20. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!